Sandra Halldén

back on track

Publicerad 2011-08-30 15:32:29 i Allmänt,


Tillbaka idag igen, i skolan och har även tänkt försöka lite lätt på is. Känns så jäkla bra att komma ut och görasaker efter att ha legat hemma och endast haft städning och sortering som underhållning i 3 dar =/

Har inte så mycket att skriva o idag så tänkte att jag skulle slänga in lite bilder från fotograferingen ist ;) 

Ha de bra så länge så höres vi när jg har något mer att berätta! 

 

Det är så det ska vara

Publicerad 2011-08-29 21:04:00 i Allmänt,


Det är mycket som suger med att vara sjuk..

- man orkar ingenting.
- man är aldrig hungrig.
- man missar skolan(även om det kan varalite skönt ;) )
- man får inte träffa vänner.
- man får inte träna.
ja man kan ju säga att man missar mycket men jag har idag iaf gjort något positivt av allt negativt, jag har röjt upp i mitt rum! Satt nu är det inte mycket kvar, endast ett par väskor och lite småsaker i hyllor och på skrivbordet. Riktigt skönt känns det!!
Har även satt ihop mina högtalare till datan så jag kan lyssna på musik ordentligt igen vilket jag har saknat otroligt mycket! Vet inte vad det är men allt känns så mycket lättare med musik! Förstår mig inte på människor som inte sjunger, dansar eller lever till musik.

Visseligen inte den bästa musiken men tycker den är rolig ändå :)


Jag mååååååste ju passa på att gratulera min bror också som blivit stor pojke ;)
Grattis grattis och graaaattiiiiissss! Hoppas du hade en grym dag så får jag gratta dig ordentligt när jag kommer hem!



Vet fortfarande inte om jag ska gilla detta foto eller inte men har kommit fram till att jag iaf inte ogillar det... ;)

Ha de bra så länge och så får ni hålla tummarna för att jag är bättre imorgon!

.

Håller man på att bli galen....?

Publicerad 2011-08-26 15:48:59 i Allmänt,


Har nu lyckats röja upp iaf 70% av alla sakerna i mitt rum, nu undrar jag bara vart jag ska göra av resten av de 30% eftersom skåp och lådor nu är fulla? Fattar inte hur jag kan ha så mycket saker, man brukar ju säga att man inte ska äga mer saker än du kan bära men med tanke på att jag nu har fyllt två ikeakassar med kläder som ska skickas hem för att sakerna inte får plats känns det inte riktigt som att jag kan säga att jag klarar kriterierna.

En annan sak som har hänt är att jag har hittat ett par långkallingar från Jorm som jag inte hade tvättat än, frågan är nu om man är över nostalgisk eller om man bara längtar tillbaka otroligt mycket om man inte klarar av att tvätta dom?? Dom luktar eld, häst och allt annat som har med Jorm att göra och det känns lite skumt men det är nästan så man får en liten tår i ögat när man luktar på dem! Det sorgliga är bara att dom antagligen åker i tvätten ganska snart(när jag samlat tillräckligt med styrka för att göra mig av med det sista otvättade efter en underbar sommar).




Måste ju passa på att säga att bilderna från den sista fotograferingen har kommit :D
Blev inte så många den här gången men ska iaf sätta mig och kolla igenom dom nu strax, så länge kan ni få ett smakprov...


Oredigerad men tyckte ändå den va fin, det är så jag tycker det ska va, the real deal om man säger så...

.

back to school

Publicerad 2011-08-25 12:42:17 i Allmänt,


Första dan i skolan är avklarad! Riktigt kul att träffa alla igen va det! Däremot inte riktigt lika kul att träffa alla andra miljoner människor som ska äta exakt samtidigt som oss så att kön blir typ 50m lång... tur att man har lite mer rutin än 1:orna och går bakom kön ;)

Tråkigast på dan va att jag efter 20 min in på första lektionen redan va skoltrött! Inte bra...

Roligast på dan va iaf när 15 min in på nästa lektion när vu har börjat arbeta och läraren står och pratar framme vid tavlan Sara plötsligt säger;
- Va är det för ämne vi har...? ..och jag tvingas tänka efter innan jag kan svara!
Det är då man märker att man inte riktigt är konsentrerad... :P

kollööörrr!

Publicerad 2011-08-23 22:38:18 i Allmänt,


Hejhej!

Dagen har varit riktigt trevlig. Började med en ordentlig sovmorgon följt av en skön promenad ner till stan där jag mötte upp lite trevligt folk. Vi Fastnade tillslut på waynes och hade årets första fika :) blev en stor bit kladdkaka och en latte, mmhmmm! 

Senare på kvällen blev det till att käka med Julia, Frida och Hanna. Drog sedan ner på match en kortis innan vi for hem för att se på true talent och färga Fridas hår... vilket gick sådär.... -.- vi lyckades blanda i balsamet i flaskan viket vi inte märkte förän vi skulle skölja ur färgen....  fail säger jag bara!

Nu ska jag strax lägga mig för en sista sovmorgon innan skolan börjar! Känns riktigt bra att alla 1:or imorgon måste gå upp tidigt medans man själv kan ligga kvar precis sååå läääänge man vill! ;)

Det kallas tajming

Publicerad 2011-08-21 12:02:26 i Allmänt,


Hemkommen nu och det kunde inte ha passat bättre! Vi fotade idag dels inne i studion och dels lite ute. Det perfekta va att precis när batteriet tog slut i kameran började det regna! riktigt bra jobbat tycker jag :)

Nu ska jag äta lite och sen ska jag faktiskt krypa ner i soffan med en kopp varm choklad till en mysig film och bara lyssna på regnet...

Ha de bra!

The show must go on

Publicerad 2011-08-20 18:32:39 i Allmänt,


The show must go on... det gäller i nästan allt som är svårt. Att hitta ett sätt att ta sig vidare i livet som idag, vi har idag spelat internmatch. Riktigt kul, jämn match(vi vann tillslut såklart ;) ) och jobbig. Jag vet inte riktigt vad det är som gör det men i början är det alltid skitjobbigt för man blir så trött i benen, frågan är bara om man är såhär trött resten av året också bara det att man har vant sig så man inte märker det..?

The show must go on gäller även andra saker. som tex att jag ska fota imorgon.. ända problemet är att det inte är sådär jätte bra väder men vi får väl hoppas att det hinner bli bättre tills imorgon!

som sagt man ska försöka hitta dom där ljusa punkterna i livet som gör det lättare att gå vidare, och som farmor säger; "det kommer alltid något bra ur det dåliga!" och ibland kan ju faktiskt resultatet vara värt mödan! Eller vad säger du Jossan???

Övik igen

Publicerad 2011-08-18 21:04:36 i Allmänt,


Sitter hemma hos Ida och Hedda nu och har för första gången någonsin smakat daimglass med päronsmak! Riktig hitt! om man hade varit smart skulle man ha testat den redan i våras när den kom men jag är ju som jag är... alltid emot allt nytt som kommer, spets... långklänningar... ja allt möjligt och tillslut slutar det alltid med att jag älskar det ändå! förutom spets! det gillar jag fortfarande inte!

Måste ju säga att jag har sprungit cooper idag. Gick klart över förväntan med tanke på hur mycket jag tränat i sommar :) klarade den utsatta tiden, dock kändes det som att jag hade lungorna på utsidan, blodsmak i munnen och hjärtat i halsen.. -.-


tillbak's!

Publicerad 2011-08-16 21:03:34 i Allmänt,


Och när man inte har gjort något på väldigt länge ska man börja lätt så ska bara säga:

* Jag är hemma i Sthlm nu.
* Jag är grymt trött.
* Jag saknar Jorm som bara den och det ända jag kan tänka på är att jag vill tillbaka..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela