Sandra Halldén

Zoo

Publicerad 2011-10-31 20:05:23 i Allmänt,


Har tänkt att försöka ta tag i det här med att börja blogga lite oftare igen, tycker att ett inlägg per vecka inte är riktigt helt okej.

Det här inlägget tänkte jag dedikera till min fina vän Caisa som har ett zoo hemma hos sig. Hon har nämligen själv två katter och denna vecka vaktar hon även min och Ingrids hamster samt Idas kanin! Vet inte riktigt hur hon har tänkt att sova med tanke på att hon har dem alla inne på sitt rum men hon lär ju lösa det på något sätt, hoppas bara hon inte löser det genom att öppna dörren så katterna kommer in..... tror iaf inte hamstrarna är så glada i sällskap...



Hemma för att stanna

Publicerad 2011-10-30 19:55:17 i Allmänt,


Sitter i soffan hemma nu, kan det bli bättre eller? Christopher sitter uppe på sitt rum och spelar, Pappa jobbar, Jennie är kvar hos kusinerna och mamma ser på något program på tv:n... roligare saker kan man ju göra men det är just det här jag har längtat efter. Att bara kunna ta det lugnt och ligga i soffan! och framförallt att få äta mammas hemlagade mat! och slippa städa! och diska! och handla.....!

Såg just att storuman var på nyheterna. Något om deras sjukstuga tror jag, ha dock inte höra  eller se så mycket, lite synd ändå, skulle vilja se hur det kända Storuman ser ut.

Nu ska jag joina mamma framför tv:n så får ni ha det så bra! Slänger iväg en hälsning till alla mina lagkamrater som just nu sitter på bussen påväg upp till Övik igen, tror dom har ca 5 h kvar...

LOV

Publicerad 2011-10-27 22:37:39 i Allmänt,


höstlovet är här och inleds imorgon med en riktig "massa att göra dag" eftersom det är sista dagen i Övik på över en vecka! Det som står på schemat imorgon är packa, städa, tvätta, köpa skridskor, träning, lämna hamster och sova, sova, sova! det sistnämnda tänker jag fakiskt börja med då jag inte har kunnatsova ordentligt på ett bra tag satt tänkte strax krypa ner i sängen och dra en låååång sovmorgon, eller ja lång och lång till 10 iaf(måste ju ha tid till allt annat jag ska göra också...).

I helgen står Segeltorp på tur! Ska bli riktigt kul att spela på "hemmaplan". Efter det väntar looooov!
Sandra visar sina skytteskills. Med på bilden även Sveriges bästa domare Therese Björkman. Foto: Frida Ahlerup
Vickan kan det där med att svänga snyggt. Hon är en av fyra Modo-tjejer som i veckan blev uttagna till u18-landslagets 4-nationsturnering i Ryssland. Foto: Frida AhlerupMarre Lindh är enligt fotografen den spelare som står för att bjuda på i särklass flest snygga bilder. Foto: Frida Ahlerup

Bilderna är från matchen i helgen mot ormsta. (Jag, Victoria, Maria)

inspiration

Publicerad 2011-10-23 18:45:13 i Allmänt,


drar samma rubrik idag igen i hopp om att den ska komma tillbaka. Har så mycket saker jag Borde göra just nu att allt som va Vill göra bara glöms bort och i och med det även min fantasi. I helgen har jag iaf spelat två matcher, en mot ormsta och en mot AIK. Gick bra för oss och även om det var en riktigt spännande match idag så fick vi med seger i båda matcherna. Vill ge ett extra plus till valle som gjorde en grym match och även Ingrid som kämpade på skitbra, la flera bra pass och satte ett skott i kryssribban, great!

.

inspiration

Publicerad 2011-10-20 21:42:41 i Allmänt,


inspiration finns det väldigt lite hos mig just nu.. iaf när det ska till att skrivas i bloggen. Jag går runt på dagarna och kommer på massa rolia saker jag vill skriva om men när jag väl sitter här så blir det inge alls.... -.-

så därför tänkte jag idag presentera min nya rumskamrat .....? okej jag vet faktiskt inte vad hon heter än. Har lite svårt att bestämma mig, eller rättare sagt jag har lite svårt att komma på ett passande namn. Där har vi det där med inspiration igen... suck. inte mitt bästa ämne just nu..

Fail, fail, fail...

Publicerad 2011-10-16 18:18:31 i Allmänt,


skulle köpa hamster idag.

Kom in på djurmagasinet, fick vänta i kö i 15 min, fick vänta ytterligare 15 min innan han som skulle hjälpa mig kom. fick höra att dom bara hade 2 hamstrar inne, hälsade på den första, va gullig men inte min typ. fick träffa den andra. riktigt mysig, la sig på rygg och ville att jag skulle klia den på magen. hamstern fick frispel, bet sig fast i fingret och vägrade släppa. Expediten sa att just den va lite skum och att han bara hade glömt att berätta det och att det inte va hans fel att jag nu hade ett blödande finger. Jag skitsur går rakt ut och säger att jag får se om jag kommer tillbaka....


Igår var en riktigt rolig dag. började på stan med frida och ingrid, match på arenan och sedan hem till Frida för en riktigt trevlig kväll med många "nya" brudar.

Sthlm

Publicerad 2011-10-07 22:17:03 i Allmänt,


Övik-Stockholm på 4 timmar och en kvart. Nu blir det mys och sen vila och ladda för match imorgon! :)




Ha de bra!

.

Linda i Bromma

Publicerad 2011-10-05 21:52:08 i Allmänt,


okej eftersom jag tydligen har fått en ny läsare som tycker att uppdateringe är lite sisådär häär på bloggen så tänkte jag tilldela detta inlägg till henne! Hon heter Linda i Bromma.. eller ja, heter och heter men vi kan iaf kalla henne det. Är en urgullig gynekolog som springer runt här uppe i övik och sprider glädje.



Som försvar till att bloggandet har legat nere ett tag ska jag berätta att jag har flyttat! Idag är första natten i nya lägenheten så vi får se hur det går.. :S bilder kommer komma lite senare på hur det ser ut men ska få lite ordning först( allt ligger just nu i 1000 olika lådor).

kram på er från en Sandra som är döv på ena örat!

.

kvaddad bil

Publicerad 2011-10-03 17:52:47 i Allmänt,


Eller kvaddad och kvaddad, den har numera tre långa repor längsmed sidan. Tycker lite synd om bilen, den tappar lite stilen med de där revorna men jag måste faktiskt få försvara mig och säga att det inte varjag som orsakade dem. Dock stod jag ca 15m bort och såg/hörde när det skedde... :(

Måste även berätta att detta inlägg kommer hemifrån Hannah! Eftersom jag numera inte bor på valla och jag inte får nycklarna till min nya lägenhet förns på onsdag så blir det till att spendera lite tid hemma hos vänner, inte helt fel ;)

Ha de bra från en Sandra med en inte lika fin men ändå fin bil... ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela