Sandra Halldén

hemfärd på g

Publicerad 2011-09-25 18:28:09 i Allmänt,


sitter i bussen nu efter enlång helg med mycket bussresande och hockey :) Vann igår mot leksand men åkte tyvärr på stryk idag av brynäs.... -.- men om jag ska vara ärlig var det riktigt kul att spela. Vi hade större delen av 1:a och spelade riktigt bra i 3:e, andra dock vet jag inte vad som hände.. vi tapade fokus och det där lilla extra vi hade haft hela första som gjorde att vi spelat så himla bra. tråkigt eftersom dom då fick in mål. men aja vad ska man göra nu i efterhand?


(gammal bild)

it's over

Publicerad 2011-09-22 21:37:30 i Allmänt,


vattnet har återvänt till övik och det med råge! någon idiot hade tydligen grävt sönder något rör så idag va första dan man kunde dricka från kranen igen. det sjuka är att det idag även har regnat hela dan så efter att ha gått runt och längtat efter vatten är jag redan ganska trött på det.. -.-

i magaluf!!

Publicerad 2011-09-20 21:48:15 i Allmänt,


Dålig updatering...

har ingen bra ursäkt...

orkar inte komma på någon heller...

drar Låten med stort L ist! ;)


Inte bästa filmen men youtube ville inte sammarbeta med mig idag =/

.

UMEÅ

Publicerad 2011-09-17 14:38:48 i Allmänt,


Ikväll är det Umeå som står på schemat. Får se va vi hittar på för något kul men ska bli kul med en liten roadtrip iaf :)

Några saker jag kommit på i veckan är;

Att man kan springa/åka mycket mer än vad man själv tror även om kroppen säger att det är helt omöjligt.
Att det där med att göra läxor är väldigt lätt att bara skjuta upp tills den sista sekunden.
Att det där med att sitta i mjukisdressen i soffan och äta glass är väldigt mysigt fram tills att glassen hamnar på/i kläderna.
Att det är väldigt svårt att få bort en chokladglassfläck från kläder.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka välja lite kläder till ikväll. Än så länge lutar det åt detta;




Ha de bra!

.

Say wut??

Publicerad 2011-09-11 18:54:21 i Allmänt,


Hejhej!
tillbaka efter en helg med mycket hockey och lite vila. Ullas cup var i helgen vilket är anledningen till mitt frånvarande. Vi(dam jun) spelade otroligt bra! så pass bra att vi tog oss ändå till final mot modo dam, fick dock stryk där men det kanske var ganska väntat.. -.- däremot slog vi ormsta som spelar i riks så det är ju skönt att veta att om vi fick gå upp skulle vi inte vara chanslösa!

en sak som jag har tänkt på här i helgen är hur fint väder det har varit, strålande sol och varm! Den tiden som antagligen kan ha varit den sista på året med skönt väder spenderade jag inne ien ishall och nu när vi äntligen är klara tror ni inte att det har börjat regna?? aja det är väl inte meningen att jag ska få vara i solen något mer... -.-

8 timmar, 3 sekunder, 1 månad och 3 dar

Publicerad 2011-09-06 21:05:02 i Allmänt,


8 timmar är den tid jag spenderade på kempis igår med 3 ispass och ett möte.

3 sekunder är den tid det tog för mig imorse att inse att det var en stormdag idag och att det regnade utanför fönstret när jag vaknade.

1 månad är det som är kvar innan min fina kusin kommer och hälsar på.

3 dagar är den tid det är kvar innan min älskade mamma kommer upp hit.

klassens dag?

Publicerad 2011-09-01 12:10:30 i Allmänt,


Hej alla glada!

Är hemma nu efter en ganska lugn dag. Har haft historia och samhällskunskap med samma lärare vilket resulterade i att jag fattade lika lite på båda...

Klassens dag är ydligen någo relativt här i Övik. Förr var det en dag då klasserna samlades för att spela brännboll mot varandra. Nu gör alla lite som dom vill. Dom kreativa klasserna gör saker som att åka och bowla, åka gokart eller så enkelt som att se på film. I min klass däremot är det ingen som orkar ta på sig att fixa något alls så det resulterade i att vi helt enkelt hade ingenting alls att göra... -.- lite halvtråkigt men kändes ändå ganska skönt med tanke på att det blev sent igår och jag nu har lite tid att ta en PN :)

Så jag kanske skriver lite mer sen om mina kvällsplaner men nu ska jag gå och dö en stund i sängen ;)

Ha de bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela