Sandra Halldén

Home

Publicerad 2011-01-31 21:28:59 i Allmänt,


Hemma nu efter en skön seger av brudarna mot Sundsvall. 3-2 blev det och jag tycker att det var sjukt bra spelat av bla Frida, Ingrid och Emelie som gjorde en riktigt bra insats!
Nu blir det käka lite och sen sova för man har ju som sagt prov imorgon...... suck x2!

ledig? Eller inte....

Publicerad 2011-01-31 15:35:01 i Allmänt,


är det bara jag som hade fattat det som att man var ledig tisdag och onsdag? tydligen var det inte så utan att bara lärarna som inte skulle vara där.. hm.. så nu har våran mattelärare lagt in ett prov imorgon vid 9! får man göra så dan innan ens?? men aja det är väl bara att pallra sig dit.. suck.

så ikväll blir det plugg och sen bort och kolla på matchen som äger rum på en måndag???

.

Publicerad 2011-01-31 00:07:56 i Allmänt,


Hejhej!
Har haft en riktigt bra dag idag med Julia på stan. Har köpt en hel del saker som jag behövt och sen drog vi en fika på det nyöppnade fiket i Gallerian. Inge vidare ställe om jag får säga vad jag tycker. Allt var onödigt dyrt och det fanns inte mycket att välja på.
Imorgon blir det bad i skolan så ska packa nu och sen blir det sängen för ett par timmars sömn :)
vi ses! :)

.

stan

Publicerad 2011-01-30 13:00:25 i Allmänt,


Hej på er, blev en lång sovmorgon idag.. sov inte sådär jätte mycket inatt så är lite lagom trött idag men så är det väl ibland ;) ska strax hoppa i duschen och sen blir det ner på stan med Julia en sväng.

I fredags var vi iaf hos Frida. var väl inte bästa kvällen hittills men endel stunder var lite kul, eller hur Ingrid? ;) ska förklara vad bäskt är vid ett senare tillfälle ;) haha!

nu duschen, vi höres!


Stekarn själv! ;)

.

one more friday

Publicerad 2011-01-28 14:54:29 i Allmänt,


Hej på er! :)

nu är det helg igen och det känns som om den här veckan gick sjukt fort, vet inte riktigt vad som har hänt men skönt är det iaf! Det som står på schemat nu är att chilla en stund, sen käka(fläskfile!) och sen kommer Hanna över en stund innan vi drar till Frida.

Måste bara få säga att jag sörjer att min kära kamera har gått sönder =/ riktigt tråkigt, så nu blir det inga nya fina bilder utan ni får nöja er med gamla =/

2 "lektioner"

Publicerad 2011-01-27 14:15:47 i Allmänt,


hej på er, är hemma nu efter en skoladag som bestod av endast en labb och att lyssna på en debatt :) riktigt skönt faktiskt! nu ska jag försöka plugga matte och sen får vi se vad jag hittar på

Ha de bra!


.

debatt

Publicerad 2011-01-26 20:17:41 i Allmänt,


som vanligt är man sjukt trött och tror ni inte att man däckar när man kommer hem från skolan på typ två sekunder.. sov sedan i typ 2 timmar som jag egentligen tänkt ha till plugg så ikväll blev det till att hoppa över träningen för matten.. suck

måste ju även berätta att vi hade debatt idag på svenskan/biologin. satt i aulan fint uppställda på scen men mikrofoner och allt, synd bara att det bara var typ 20 pers som kolla( eller det kanske var tur, var sjukt nervös ändå )

sitter nu och käkar och ska väl lägga mig tidigt ikväll så jag tar igen lite sömn så jag inte somnar i skolan imorgon ;)

veckan börjar..

Publicerad 2011-01-24 21:48:04 i Allmänt,


..lite sådär, var hos naprapaten idag och hon sa att det är inte mycket som har förändrats sedan sist så det känns lite hopplöst just nu.. =/

..med skola och en fika på blåbär med Ida på typ 2/3 timmar(igen)

..med alldeles för lite sömn i kroppen. Har varit helt slut idag eftersom jag inte sovit mycket i helgen.

..med dålig uppdatering på bloggen men har helt enkelt inte haft tid. nu ska jag krypa ner i sängen och ta igen några timmars sömn. ha de bra!


Gotland 09

Tjenare mannen

Publicerad 2011-01-23 19:50:43 i Allmänt,


strax blir det solsidan med ove sundberg och en fet chokladkaka :) få se hur avsnittet är ikväll, tyckte nämligen att förra inte riktigt levde upp till förra säsongen tyvärr men vi ser väl. ha de bra så ses vi imorgon :)

back to life

Publicerad 2011-01-23 13:42:55 i Allmänt,


hej på er, det har varit en intressant helg som gått lite upp och ner. Ida har tagit lite bilder så får se om jag snor några därifrån som ni får se på sen men har inte tid till det just nu satt ni får vänta lite.

idag ska jag försöka plugga endel och senare blir det solsidan, ha de bra :)


bild från landet förra året..

Finaly heeeelg

Publicerad 2011-01-21 15:08:24 i Allmänt,


Hej äntligen är det helg och jag mår så bra så ;) är skönt att veckan är över för den har varit riktigt dryg faktiskt..

ikväll kommer Ida över en stund för att hjälpa mig med mina ögonfransar och sen drar vi bort till Hanna för en trevlig kväll. Får se om det blir någe mer skrivande ikväll men vem vet.. ;)

there might have been a time....

Publicerad 2011-01-20 19:35:07 i Allmänt,


skulle det inte vara skönt om allt bara gick som planerat? att allt bara föll på plats och löste sig? känns som att allt går emot mig just nu istället..  hade ju typ planerat klart helgen och det såg ganska bra ut faktiskt men tror ni inte att dom mailar från hockeyn och säger att vi måste jobba på lördag? suck....  så nu ska man stå i cafeterian i ett antal timmar men man borde väl överleva det också... förhoppningsvis.

pizza på en torsdag

Publicerad 2011-01-20 16:16:47 i Allmänt,


hej på er, har precis smällt i mig en pizza så mår lite halvilla nu men riktigt gott var det iaf :)
Ida följde nämligen med mig hem efter skolan idag och båda var så sjukt hungriga och då kom Ida med den fina planen att köpa hemkörd pizza, fatta vilken smart tjej det är asså! :)

nu måste jag springa ner till tvätten men skriver mer ikväll, puss på er!

.

mot oändligheten, och så vidare!

Publicerad 2011-01-19 18:07:07 i Allmänt,


ännu en dag avklarad och bättre ska det bli! ska först städa rummet och sen som belöning tror jag att jag ska bre på ordentligt och ta mig ett bad ;) men först måste jag berätta att jag var på föreställning i skolan idag. det var sång, dans och teater men jag måste säga att jag blev faktiskt lite besviken =/ tycker att dom brukar göra mycket bättre, den här var lite halvseg..  tyvärr.


bra kvalle man hitta =/
.

less som få

Publicerad 2011-01-18 20:36:17 i Allmänt,


okej, kan man bli mer less eller? det känns som att det enda jag gör nu för tiden är gå i skola...   har fan inte mycket annat till liv, suck! måste se till att bli bra i foten snart så man kan komma tillbaka till vardagen

ELLER

gör jag som jag och Ida snackade om idag, slutar skolan och bara glider runt! går upp vid inte tidigare än 10 iaf, tar en tur på stan, käkar och har sjukt kul! men aja, vi får se hur det går med den planen......

stan

Publicerad 2011-01-18 18:21:31 i Allmänt,


Nämen tjenare mannen! ;) nu är ja hemma igen efter en sväng till naprapaten igen och sen en stund på stan :)
Jag har även börjat planera lite inför helgen, hart ju som sagt inga matcher eller träningar så det väntas härlig myskväll på fredag, vet dock inte vart än men vi får väl  se vad som händer.. ;)
nu ska det målas naglar, vi höres(mannen ;) )!


Härlig lördag man hade förra veckan.... eller???

.

oväder eller vad...?

Publicerad 2011-01-17 18:19:52 i Allmänt,


hejhej :) idag är det måndag igen och en hel vecka kvar till helg... suck. aja det är väl bara att stå ut :P

idag har det snöat/regnat/haglat hela dan, det har rent ut sagt varit ett jäkla skitväder, men det har iaf blivit lite varmare så det är ju skönt. så pga vädret har jag inte varit mycket ute idag, utan dan spenderades istället i skolan och sen i gallerian. tog en trevlig fika med Ida och satt och snackade skit i typ 2 timmar innan jag rörde mig hemåt för att käka middag. Nu blir det försök till plugg och sen får vi se..

Riktigt trist väder.....=/

.

Hej bloggen

Publicerad 2011-01-16 18:43:42 i Allmänt,


helgen är över och inte har det väl varit någon superhelg direkt. Har varit på match både lördag och söndag men förutom det en ganska händelselös helg. matchen igår spelades mellan modo dam och segeltorp så det var lite kul att få träffa alla gamla vänner och speciellt Johanna som kom upp och värmde en av de kallaste dagarna i år, det var fan mer än 20 minus! :S men aja matchen idag vanns också så helgen var iaf segerrik...

strax blir det att bänka sig framför tv:n inför säsongspremiären av solsidan som var så sjukt bra i höstas, hoppas dom har samma klass nu bara så dom inte pajar hela skiten!

skolan

Publicerad 2011-01-13 10:52:41 i Allmänt,


Hejhej!

sitter i skolan nu och jobbar med GMO och kloning mm. riktigt drygt faktiskt...
efter skolan ska jag till naprapaten för att kolla min fot. känns lite onödigt eftersom hon kommer antagligen inte kunna göra mycket. nu ska jag iaf fortsätta jobba, ha de bra!

.

you should never say never

Publicerad 2011-01-12 19:25:45 i Allmänt,


hej på er, är på betydligt bättre humör idag! :) har varit i skolan och sen en stund på stan med både Ida 1 och 2 men hitta inte mycket alls. Kanske är bra det eftersom jag egentligen ska spara pengar men tyvärr är jag ganska bra på att bränna en hel del pengar bara genom att gå någon timme på stan.. =/

tänkte berätta att vi har slagit ihop våra svenska lektioner med biologin ett tag framöver och skå då ha debatt om etiska frågor kring kloning mm och ska då vara olika personligheter. Jag blev en 21 årig kvinna som städar och har världens största ego och måste berätta precis vad jag tycker om allt! haha det passar ju mig iaf :P

nu blir det städning(suck) och sen lite matte om orken finns kvar :) bye!

There might have been a time, When I would give myself away, once upon a time I didn't give a damn!

Publicerad 2011-01-11 15:11:25 i Allmänt,


Hej på er, är på lite depphumör idag, eller rättare sagt är jag nog bara allmänt trött så ska gå och sova en timme eller två så får vi se om det går över..
men idag har jag iaf varit i skolan och fick sluta vid 1 så det var ju skönt. Gick sen med Linnea och hennes kompis Julia en stund på stan och fyndade ramar till foton med 70% rea så allt som allt fick jag 4 ramar för 18 kr. :) 
Pöööss!

late night message

Publicerad 2011-01-09 01:50:07 i Allmänt,


hej hej, tänkte skriva ett inlägg nu innan jag tar och kryper ner i sängen för en sista sovmorgon innan skolan börjar...... suck.. kanman bli mer deprimerad eller?
och inte blir det bättre av allt som man borde ha jobbat ikapp på lovet men helt enkelt inte haft tid för! :P
men aja nu blir det sängen, vi höres

Friday

Publicerad 2011-01-07 13:36:24 i Allmänt,


Hej alla glada! idag är det fredag och det har nu snöat typ 2 dar non-stop! känns som att snön borde ta slut snart..
Iaf så var jag hos Ida igår på en trevlig myskväll. Fick träffa lite nytt folk och även om vi inte var så himla många så blev det faktiskt en bra kväll! :) idag ska jag försöka få lite ordning på mina kläder och senare ikväll bär det av till Jonas för att säga "hej då" till Josefine.



Härlig bild från igår med underbara brudar.

.

all night long!

Publicerad 2011-01-06 17:15:15 i Allmänt,


Ska strax dra till Ida för en trevlig kväll i lägenheten. annars idag så har det inte hänt så himla mycket, har i princip bara varit hemma och fixat lite inför skolstart mm. gud va drygt det känns att ens tänka på skolstarten, känns som om lovet var alldeles för kort men vad ska man göra..??



Pussss på er så höres vi en annan dag :)

to be remembered you need to be different...

Publicerad 2011-01-05 17:48:31 i Allmänt,


är en jäkla bra mening och det blir ju inte sämre av att min älskade Johanna har den intatuerad! :D så himla snyggt! funderar faktiskt på själv att skaffa en men vet inte riktigt vad man ska skaffa... känns som att det måste betyda något, annars känns det som att det inte riktigt har någon mening...



rea

Publicerad 2011-01-04 15:32:41 i Allmänt,


Hej på er! har precis varit nere på stan med Ida och kollat på all rea som fortfarande är. jag tycker att borde sakerna inte ta slut snart? känns som att det är samma saker som ligger där varje gång man går förbi...

tänkte lägga in lite bilder från nyårsmiddan, dessvärre är min kamera fortfarande trasig, eller så är det laddarn vet inte riktigt, men så bilderna kommer från Ida! ni kan ju ta dom med lite humor...






3/1

Publicerad 2011-01-03 11:49:41 i Allmänt,


hej på er, har inte blivit mycket skrivande på slutet men har helt enkelt inte haft tid. nyår firades som sagt uppe i Övik med Ida och Sandra i en lägenhelt där man såg hela jäkla Öviks raketer på 12-slaget :)

kvällen gick lite upp och ner, men endel trevliga nya personer fick man träffa. senare avslutades kvällen med att Linnea+1 kom förbi hemma hos mig och bara tog det lugnt..

nu ska jag iaf äntligen komma iväg och få min fot ordentligt kollad, sedan blir det ner till F-Center, ha de bra! :)


.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela