Sandra Halldén

Det går sådär men ändå på något sätt kommer jag lite längre för var dag

Publicerad 2012-09-12 21:38:00 i Allmänt,

Det går sådär med att fixa bloggen.. hade tänkt att göra det ikväll men pga en liten hjärnskakning ska jag inte sitta framför datan så mycket och med tanke på mina datakunskaper så lär jag behöva mer än en liten stund för att få till det här så det får helt enket vänta!
 
måste bara få nämna en sak som hände mig idag innan jag stänger ner datan. På jobbet idag så skulle jag till lagret som ligger lite avsides på tredje våningen och hämta lite saker. utanför våran dörr stod en man helt röd i ansiktet och predikade(halvskrek...) om allt från att ungdomar var helt hopplösa till gud. visseligen var bara det skumt men det som var skummmast var att medans jag stod och väntade på hissen på vägen ner lyckades han på något sätt komma fram till att räddaren till allt som var dåligt här i värlen var Foppa och att "hans bästa kompis" som han kallade honom skulle återuppstå och rädda alla dom unga från ondo......
 
Det var allt för idag, om ni vill veta mer vad som händer i min vardag kan ni följa mig på twitter ist ;)
@Halldeen.
 

Blogg under konstruktion

Publicerad 2012-09-02 22:45:00 i Allmänt,

 
Har börjat renovera bloggen...det går sådär.. märks att man inte är så van.
 
Det är inte mycket nytt som har hänt i livet, eller jo massa nytt har hänt men inte mycket som är värt att skriva om. Det har rullat på som vanligt med det somm nu har blivit min vardag.. sova, hund,äta,  jobb, hund, äta, träning, hund, äta, TV/data, hund, sova...  som sagt, inte så mycket intressant.
 
Något som däremot är lite intressant är att jag har blivit inlurad i Twitter, @Halldeen  Ska lära mig hur man använder sig av det först så ska det nog bli lite inlägg där också! ni kan ju följa där om ni nu vill veta lite mer i detalj vad som händer i mitt liv just nu.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela