Sandra Halldén

Nedräkningen är snart slut

Publicerad 2012-05-22 16:36:33 i Allmänt,


nu är det inte långt kvar och medans mina syskon simmar runt i poolen utanför sitter jag här inne med plugg... suck men jag har ju iaf något att se fram emot! Dagen har bestått av att jag har suttit i soffan och skrivit religion, roligare än så har jag helt enkelt inte haft det men nu är det iaf klart!



Nu ska jag packa klart det lilla sista och stryka massa saker från min "attgörainnanrhodoslista"! ha de bra!

.

Från ett paradis till ett annat

Publicerad 2012-05-21 20:57:12 i Allmänt,


Att ha ont i huvudet är ett återkommande symptom just nu. kan bero på all stress men tror att den stora boven är att min sömn är helt skum(tack vare all stress....)! Sover typ ingenting på nätterna utan sitter istället och halvsover framför datan när jag egentligen borde göra bort allt som är grunden till all stress!

Hursom så har helgen varit helt underbar. Har varit på landet och gjort allt som jag inte hade tid med förra sommaren! har kört båt, fyrhjuling, kross och hoppat i finlandsfärjornas vågor! men nu över till något mycket viktigare... det är nu endast (ca) 44 timmar kvar tills att vi far till RHODOS! en hel vecka med roligheter väntar och jag ka avslöja att jag redan är färdigpackad!

Glöm dina bekymmer! för imorgon väntar nya!

Publicerad 2012-05-14 23:15:00 i Allmänt,


Dagarna rullar på i en rasande fart just nu och om (snart) 8 dagar drar vi till Rhodos och längtan är obeskrivlig! Packningen går sädär.... har faktiskt inte ens börjat än mendet blir väl som vanligt en "sistakvällen"-grej när man slänger i alla sommarkläder man har och kan hitta på en timme och det hela slutar med att man åker ner med 3 kilos övervikt och hemigen med 8......???

Jordgubbar!

Publicerad 2012-05-12 15:18:33 i Allmänt,


Är i behov av en 2 timmars massage, en egen städerska, en personlig lärare som kan göra klart allt skolarbete och en storlurvig hund att mysa i soffan med SEN skulle jag tycka livet var perfekt!
Studenten närmar sig fort, nästan för fort, tiden bara rullar på och just nu känns det som en omöjlighet att hinna få klart allt.

MEN man får istället se till det positiva!
Jag är snart klar med mitt projektarbete som har tagit upp ett antal timmar av min tid!
Jag åker till Sthlm på torsdag.
Rhodos är nu mindre än 2 veckor bort!
Nu ska jag äta jordgubbar och göra bort en del plugg..

Ett helvete med ett slut!

Publicerad 2012-05-09 22:09:15 i Allmänt,


Har nu suttit med projektrapporten i nästan 3 timmar och sett på matchen samtidigt, huvudet känns typ som att det snart ska smälta och datan har blivit så varm så att den bränns i knät! Känns som att det är tecken på att det är dags att lägga av då!

Går istället över till mycket viktgare saker som att se klart på matchen, lite BigBrother och sen blir det sängen för oss tidigt för första gången den här veckan :P

God natt på er!

NEVER GIVE UP

Publicerad 2012-05-06 23:32:38 i Allmänt,


Ett litet inlägg så här innan det är dags för sängen.
Helgen har varit riktigt rolig! Med Guldmiddag, utgång, lagavslutning, lagfest, utgång 2 och spelkväll blev det bästa helgen på länge.

Såg nyss den här videon, tycker fler borde se den!



God natt på er!

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela