Sandra Halldén

Biljardspel

Publicerad 2012-04-29 14:17:34 i Allmänt,


Med öldrickande, skitsnack och biljadspel blev gårdagen en riktigt trevlig kväll! Fick för första gången på väldigt länge träffa eric, riktigt roligt med tanke på att vi inte ses så mycket längre!



Ikväll ska jag, syster ch bror iväg och se på kusinen som uppträder i Harspray. Med tanke på att jag inte har kunnat gå på någon av hennes uppträdanden så ska det bli riktigt roligt att få se hur duktig hon är.

.

ÖA

Publicerad 2012-04-25 18:32:23 i Allmänt,


Inte den bästa bilden men här är iaf det som var i ÖA idag. Kan meddela för de intresserade att det är jag på bilden nere i högra hörnet... 

 

Onsdag

Publicerad 2012-04-25 15:11:07 i Allmänt,


Nationella, plugga, söka jobb och VeroModa är vad min vecka har bestått av. Svenska Nationella idag med skrivning i 5 timmar. Gick helt okej faktiskt trodde att det skulle vara svårt att hålla koncentrationen uppe men det visade sig att största problemet va att man blev helt snurrig efter när man var klar...??

VeroModa sen då, va riktigt roligt faktiskt, hade tre olika utgångar och måste säga att kläderna var riktigt fina och även jag va riktigt fin med hjälp av Galit som fixade både hår och smink! Riktigt duktig tjej det där, rekomenderar starkt om ni behöver hjälp någon gång!
Modevisningen va rolig med allt från rosutdelning, färgade glasögon utan glas, grymma frisyrer till vältränade killar utan tröja.. ;) ska se om jag får tag på lite bilder ni kan få se sen, har hört att det iaf är med i ÖA idag, kanske får ta och köpa mig en tidning bara för att!

Nu blir det till att packa, duscha och sen iväg och söka lite jobb, ha de bra!

Hemlängtan

Publicerad 2012-04-23 19:26:36 i Allmänt,


När allt går segt, man ligger efter i allt och allt helt enkelt är ganska jobbigt är det lätt att börja längta efter något bättre, typ mammas hemlagade mat och en stund i solstolen ute på tomten.

Kärlek

Publicerad 2012-04-22 20:26:21 i Allmänt,


Kärlek till min familj.
Kärlek till mina vänner.
Kärlek till alla dom som fortfarande läser min blogg...
Kärlek till min lilla blogg som blivit helt bortglömd. Eller bortglömd och bortglömd, jag har helt enkelt inte haft tid(eller motivation) något som jag har tänkt ta tag i nu!

En snabb update som typ kan sammanfatta sista tiden...



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela