Sandra Halldén

I'm done

Publicerad 2011-03-31 22:08:08 i Allmänt,


Är färdigpackad nu så ska ta och käka lite innan jag drar mig mot sängen. Ska göra rostade mackor med majonäs och skinka, det kan ju vara det godaste :)

sovgott så ses vi!

Sthlm

Publicerad 2011-03-31 19:41:37 i Allmänt,


Ska strax börja packa lite inför helgen, tänkte inte ta med mig sådär jätte mycket men problemet med mig när jag ska packa är att jag alltid säger att jag inte ska ta med så mycket men sen står man där med ett antal väskor ändå :P aja vi får se hur det går denna gång. Hemma väntar tydligen en amerikansk familj som jag knappt har hört något om, mamma har nämnt det någon gång men jag undrar hur många dom är och hur länge dom stannar. Tydligen är mitt rum ockuperat så det blir till att sova extrasäng eller soffa i helgen haha! :P

Har tänkte att försöka träffa Jovér i helgen, problemet är då som vanligt att få kontakt. Så därför DJover, om du läser detta kan du ju höra av dig, var evigheter sedan vi sågs! <3

nu packning, bye!

Borde kanske införa torsdagsplugg

Publicerad 2011-03-31 15:31:11 i Allmänt,


Sitter just nu på världens segaste dator nere i biblioteket. Har suttit här och pluggat i 2 timmar nu så känner mig som värsta pluggisen men har iaf fått lite gjort. Ska strax dra mig iväg med Caisa hem till Julia för att baka lite och kanske få lite extra hjälp med kemin... suck, jag kan verkligen ingenting, tur att man inte ska göra provet imorgon utan på tisdag. Jag drar antagligen ner till Sthlm imorgon eftersom jag varit lite halvdålig i veckan så ska jag inte träna i helgen och det verkar ju inte hända sådär jätte mycket annat så passar på att dra hem och träffa lite familj och vänner :)

.

30/3

Publicerad 2011-03-30 20:59:39 i Allmänt,


Har precis tryckt i mig en stor tallrik med pyttipanna och ägg efter en lång promenad på 1,5 timmar. Hade inte tänkte att gå så långt men vet inte vad det är, när jag väl är ute och går kan jag gå hur långt som helst, synd bara att man inte har sina vanliga skor hemma så mina stackars fötter får lida.

Imorgon är det skola 8:10. Ska samlas i aulan för någon framtidens-(nånting). Ska tydligen vara någon föreläsning om skogsarbete eller liknande. Haha jag känner att jag har full koll på läget just nu.. eller? :P

Kan det gå segare eller?

Publicerad 2011-03-29 21:57:43 i Allmänt,


Är hemma nu efter en härlig stund ute i friska luften :) Gick bort och mötte Ida och sedan ner mot stan, tror det tog ca en timme, blev kvar där typ 20 min och gick sedan hemmåt igen så känner mig riktigt duktig just nu :)

På vägen hem tänkte ja att jag skulle gå förbi coop när jag ändå var ute och gick, detta var vid typ 10 i 9 så tanken var att jag skulle hinna hem till ett program som började 9 men tror ni inte att när jag efter en snabb runda i affären lyckas hamna bakom en dam som inte kortet fungerar för.. suck! och inte tänkte hon betala med kontanter heller utan hon insisterade gång på gång att försöka igen tills hon 10 min senare svär och säger att hon inte ska ha något och går därifrån utan varor haha! när jag sedan kommer hem inser jag att jag tagit fel på dag på programet, tjejen med koll där asså! Haha!

Kvällspromenad

Publicerad 2011-03-29 18:47:01 i Allmänt,


Hej på er! Jag ska strax dra iväg på en promenix. Ska möta Ida och sen ner till stan. Jag har haft ont i halsen så tränar inte ikväll så ska bli skönt att röra lite på sig :) Kanske även tar en sväng förbi Hannah som sitter och gaddar sig just nu! Helt sjukt, känns som att hela Övik gör det, funderar faktiskt på att göra en själv men har som sagt inte bestämt mig för vad jag vill göra än..


Galen brud..

.

Endast en chans kvar

Publicerad 2011-03-28 22:28:57 i Allmänt,


MODO förlorade igen. Det här är ju skandal.. nu måste dom vinna nästa match annars är det kört så vi får se hur det går.

Måste ju berätta om några underliga människor vi satt med idag på matchen. Dom första satt vi bara med i första period och ni skulle bara veta! Det lät som om jag hade första parkett på en föreläsning om modo, dess spelare och deras historik under hela året haha! asså jag har aldrig mött någon så pratglad som vetat så mycket! haha

Andra personen var en äldre kvinna(en skitjobbig tant) som satt bakom oss. Hon satt hela matchen och klagade på att MODO var så otroligt dåliga och inte gjorde hon det tyst heller, tror fan hela läktaren hörde.. haha! :P

Strax ska jag krypa ner i sängen så säger godnatt nu, höres imorgon! Peace out!

 

Slutet för Övik

Publicerad 2011-03-28 16:32:12 i Allmänt,


Vad är det egentligen som händer? Varenda lag i MODO (i stort sett) har ju typ åkt ut! Nu fattas det bara att Alaget inte klarar av att hålla sig kvar. Förstår inte folket vad det innebär om MODO förlorar kvalet? Övik finns ju lixom på kartan tack vara hockeyn! Ikväll ska jag iaf ner till FC för att se matchen, man kan ju hoppas på att dom vinner men hur som helst ser det mörkt ut för dom..

Helgen i bilder

Publicerad 2011-03-27 21:57:30 i Allmänt,


Tänkte först tacka för alla fina presenter och kort jag fått! :D Har haft en riktigt bra helg men har inte så mycket att skriva så ni får se på lite bilder ist!


Lite av de sakerna jag fått :)

Som vanligt har det inte blivit mycket bilder från nattetid men några fick iaf Ida.




Här är även bilder på lite av det jag köpte i fredags

Dra åt h*vete!

Publicerad 2011-03-27 15:17:46 i Allmänt,


Snön är tillbaka! Suck! =/ kan det inte bara bli vår och bar mark snart, har sommarlängtan som bara den..
Aja man får helt enkelt stå ut :P

Har tänkte att lägga upp lite bilder från i fredags och på saker jag fått men det blir lite senare ikväll för nu ska jag försöka plugga inför kemiprovet på fredag, fattar typ ingenting men det ska det bli ändring på nu!

.

Hur fan gick det här till?

Publicerad 2011-03-25 23:35:41 i Allmänt,


Jag är vuxen nu! Det är helt sjukt! Från och med idag så kan ingen bestämma över mig, jag får (som många var duktiga på att kommentera i skolan) skriva på min egen ledighetsansökan! haha så nu kan jag ta ledigt när jag vill ;)

Det har inte blivit mycket skrivande idag men har helt enkel haft annat att göra! Under dagen har jag hunnit med mycket, fått massa gratulationer både hemifrån och från alla Öviksbor. Hann med en rolig runda på stan med brudarna där jag absolut inte skulle köpa något, jag skulle inte ens prova något... jag kom hem med ett par nya kilklackar och en onepiece. Inte bra alls men riktigt snygga va dom!

Måste berömma Ida P och Caisa som för min skull bar klackar kvällen i ära! Dom var båda riktigt duktiga fast det var "lite" gnäll då och då ;) onda fötter är sådant man får stå ut med men tror det var värt det när Caisa på vägen hem fick busvisslingar från en grupp killar... haha!

Jag är 18 år!! (kan fortfarande inte fatta det!). Jag har haft en härlig kväll med roliga vänner, men nu ska jag ta och sätta mig och käka BJ och bara njuta av dom sista minuterna innan mitt "vuxna" liv börjar ;)

Godnatt på er och hoppas ni haft en lika bra dag som jag har haft!

2 timmar

Publicerad 2011-03-24 21:54:15 i Allmänt,


Känns som om jag har skapat någon sorts nedräkning men kan helt enkelt inte hjälpa det, det är lixom en big deal för mig så ni får stå ut ;) så hur som helst har jag bara två timmar kvar av att vara 17. Det är nästan lite sorgligt, nästan lika sorgligt som det var idag på träningen när Kajsa till och med grät en aning eftersom det var sista riktiga träningen vi gjorde tillsammans.

Det är mycket som förändras just nu men vi får hoppas på att allt leder till något bra!


Bevis på att det iaf har lett till något positivt. Kortet är taget efter alla segrar i distriktsturneringen!

.

no time to lose

Publicerad 2011-03-23 17:16:36 i Allmänt,


Är hemma en sväng nu innan jag ska tillbaks till skolan för att se IC fashion show! Hedda är tydligen med och går modell så ska bli kul att se! Eftermiddagen har jag spenderat i skolan för att skriva en jäkla laborationsrapport, gick inge vidare men får ta tag i det imorgon

Jag fattar inte vart all tid tar vägen! Känns som att det bara rullar på just nu och att jag inte hinner med något jag tänkt att hinna men aja det är väl bara se det är ;)

old times

Publicerad 2011-03-22 20:12:28 i Allmänt,


Nog för att jag har en otrolig fotfobi(jag tycker fötter är hemskt äckliga) så måste jag erkänna, det är något med dom här gamla korten som jag tycker om!

Jennie

Publicerad 2011-03-22 16:27:24 i Allmänt,


Älskade syster du förstår inte hur mycket jag saknar dig! :)

Kollade igenom gamla brev jag fått av mina fina lillasyster som jag tyvärr är väldigt dålig på att svara på =/ men Jennie du ska veta att dom förgyller min dag när dom ligger där i brevlådan! Saknar dig otroligt mycket och vi måste se till så du också får komma upp någon helg och hälsa på! <3


Du och jag, alltid! det vet du!

.

Hiss och diss

Publicerad 2011-03-22 16:04:12 i Allmänt,


Tänkte för en gångs skull dra några hissar och dissar!

Hiss!

*Börjar med att hissa det undrebara vädret som är nu! Det är sol och snön smälter i en rasande fart. Har börjat ta som vana att packa ner solbrillorna i väskan nu utifall att dom blir nödvändiga. Väntar bara på att det ska bli bar mark nu så det blir läge för att ta en grillkväll med god mat och trevliga människor!

*Hissar även att jag nu äntligen ska städa mitt rum tills att det blir skinande rent! just nu ser det nämligen ut som tredje världskriget..

Diss!

*Dissen går till alla kladdkakor där ute i världen! Dom har nämligen gjort mig beroende. Kan inte hjälpa det, varje gång jag får syn på en blir jag så otroligt sugen och jag som har bestämt mig för att sluta med sådant.. så som ni förstår går det inge bra med att äta nyttigare men jag kämpar på så bra det går!

*Tillsist ska jag sluta med en punkt som jag inte vet riktigt om det är en hiss eller diss men det lutar mer åt hiss. Min födelsedag närmar sig med en fart så jag håller på att få panik!

Aja nu ska jag ta tag i livet igen så avslutar med att berätta att Ida P har bestämt sig för att börja blogga vilket vi gillar! Kolla in hennes blogg om ni har lust!

Allting kan gå itu..

Publicerad 2011-03-21 16:06:19 i Allmänt,


Hej alla glada!

Har kommit hem från skolan nu som avslutades i aulan med en hemskt dryg film. Såg en dokumentär på 1,5 timmar och jag stod faktiskt ut och var kvar hela filmen+diskussionen efter... typ.. ;) nästan iaf!

Måste ju bara berätta vilken panik som drabbade mig idag efter HG! Jag hade nytvättade jeansleggings som jag drog på mig och när jag skulle böja på knäna så kan ni ju gissa vad som hände! Dom spricker! och inte hade man några andra byxor man kunde ta heller. Som tur va skulle Lise hem innan skolan började så kunde åka med henne, verkligen räddaren i nöden där!

5 dagar kvar av min barndom

Publicerad 2011-03-20 20:51:32 i Allmänt,


Om 5 dagar blir jag "vuxen"!!! Jag tror inte att jag själv riktig har fattat det. Shiiiat va livet går fort men tänk hur mycket som hänt, många minnen och händelser som man inte kommer glömma i första taget!

Distriktseger

Publicerad 2011-03-20 18:51:11 i Allmänt,


Hejhej!

Hemma nu efter en kul helg med brudarna! Turneringen slutade med att vi blev obesegrade! Riktigt skönt att få revange från förra året då vi förlorade på ett enda mål. Min egna insats var varierande men på det stora hela är jag nöjd.
Om sista matchen igår måste jag bara få säga att jag har aldrig varit med om något liknande! Vet inte vad det var men under hela jäkla matchen kändes det som att jag var någon slags slagpåse som det var fullt tillåtet att slå på, ta tag i klubban och fälla. Tillslut låg jag i motståndarnas mål(efter att ha blivit fälld) och höll fan på att bryta ihop! Några utvisningar fick jag med mig i slutet av matchen men man kan ju undra om domarna stod och sov eller vad dom höll på med...



Distrikt

Publicerad 2011-03-18 22:31:02 i Allmänt,


I helgen drar jag iväg på distrikt så blir inte så mycket skrivande förrän på söndag igen.

Ska ta och packa klart nu, det blir till att sova på madrass i helgen så ska packa ner en sådan. Har inte sovit på madrass på evigheter så ska bli lite kul! ha de bra!

Promenix

Publicerad 2011-03-18 16:31:59 i Allmänt,


Hej på er! Ska strax dra iväg på en promenad med Ida P och Ingrid, måste röra på benen lite innan helgen och få bort mjölksyran så man kan spela någorlunda iaf ;)

Avslutar med ett tankesätt som en av mina vänner har beträffande skolan som jag själv funderar på att börja följa jag med:

"Jag har lite ont i halsen idag, kanske inte borde träna.. nej ingen träning. skolan då? Hm..... :P  "

life goes on

Publicerad 2011-03-17 18:10:03 i Allmänt,


allting känns så jäkla mycket bättre nu! skolan va chill idag, körlektionen gick otroligt bra, likaså HG och på något sätt verkar allt lösa sig! otroligt skööönt!

Nu träning, skriver mer ikväll :) Pööööss!

A gentleman is one who never hurts anyone's feelings unintentionally.

Publicerad 2011-03-17 09:41:05 i Allmänt,


Har dragit hem nu en timme innan jag ska tillbaka till skolan. Hade redovisningen om biologiuppgiften jag "skrev klart" igår, jag säger bara, det är tur man är duktig på att spela självsäker och förberedd ;)

10:50
går bussen ner till skolan igen för lektion och lunch. Sen blir det HG och körlektion så stay away från gatorna!

Kebabtorget

Publicerad 2011-03-16 20:57:46 i Allmänt,


Hejhej på er!

Har haft en ganska bra dag idag om man bortser från allt jäkla plugg som väntar strax. Har en biologi inlämning som ska in ikväll som man inte ens hade börjat på förrän i eftermiddags.. satt i biblioteket i nästan två timmar efter skolan men har inte ens kommit halvvägs =/ kommer bli en sen kväll....

måste ju berätta att det går sådär med mina "äta nyttigare" planer.. drog en halv kebabrulle idag innan träningen, ni vet man måste ju ladda upp ordentligt så man har något att ta från ;) haha bilder kan ni se på Idas blogg!

Solberg

Publicerad 2011-03-15 16:42:52 i Allmänt,


fötterna är röda och benen värker men det var det värt! Har varit en bra dag i backarna tillsammans med Ingrid, Linnea och delvis Hanna. Vet inte riktigt vad jag ska skriva så låter bilderna tala för sig själva :)

Solberg

Publicerad 2011-03-14 23:36:39 i Allmänt,


nu är nästan allt färdigpackat så ska lägga mig strax och försöka få några timmars sömn. Imorgon bär det iaf av mot Solberg och en trevlig skiddag, ska bli intressant att se hur det går när man inte åkt skidor på typ 2 eller 3 år! Kameran är iaf med men vi får se hur mycket bilder det blir, ni vet ju hur bra jag är på att komma ihåg att ta kort ;)

Nu säger jag godnatt och hoppas på att morgondagen blir bra mycket bättre än vad denna har varit!

Panik

Publicerad 2011-03-14 16:19:18 i Allmänt,


Allt har skitit sig just nu och jag är på det sämsta humör man kan vara.. men det är väl bara att se på det positiva!
Att man ligger bra till i skolan... nej just det, det gör man ju inte.
Att man har städat i lägenheten.. nja tror inte det va.
Att allt är uppackat och klart.. det ligger ju iaf inte kvar i väskorna(ligger i en hög på golvet)
Att allt går som på räls just nu.. hm..

.

Melodifestivalen vs. playboy

Publicerad 2011-03-13 21:32:51 i Allmänt,


asså vad är det som har hänt med den svenska melodifestivalen egentligen? Man kommer in genom portarna till Globen och vad får man se? Jo det ska jag berätta, en massa människor (och speciellt barn) som springer runt, väldigt glada och uppspelta, i ROSA KANINÖRON.. är det bara jag som ser likheten eller??


Fick ingen vidare bild men ja ni fattar ju..


Själv körde jag på en vanlig gammal hederlig hatt kvällen i ära!

Vilket många andra också gjorde ;)

Började kvällen med en härlig middag med min härliga familj.

Öste sedan i Globen...

.... med en stående arena när...

.... när Sadis vann ;)

.

Home in Övik once again

Publicerad 2011-03-13 13:38:08 i Allmänt,


Riktigt skönt faktiskt att vara tillbaka, ska slänga ihop något att äta av det lilla man har hemma och sedan bär det av till Kempis. Ska få träffa min sönderbrända pepparkaka Caisa Wiklund som själv säger att hon inte alls är brun men vet inte om jag riktigt tror på det... ;)

.

Melodifestivalen ikväll

Publicerad 2011-03-12 12:57:26 i Allmänt,


har skrivit väldigt lite på sista tiden men har helt enkelt inte haft tid. Linnea har varit här fram tills igår och vi har hunnit med massa roliga saker! Var på cosmonova i torsdags och såg på 3D bio i kupolen som dom har, var riktigt coolt även om man varit där tidigare :P

Ikväll är det Melodifestivalen i Globen som står på menyn! Ska bi lite intressant och se om Sverige kan ta sig i kragen och skicka ett ordentligt bidrag vidare eller om vi ska skicka ännu ett skämt som bara skämmer ut Sverige för hela Europa..


Linnéééééa!

Publicerad 2011-03-09 20:56:52 i Allmänt,


Om en liten stund ska vi dra in till centralen och hämta Linnea som har kommit ner med bussen! :D Hon stannar tills på fredag och fram tills dess ska vi försöka hinna med allt som sthlm har att erbjuda! haha, det kommer ju gå bra.. men vi kan ju göra ett försök iaf :P

Äntligen!

Publicerad 2011-03-07 19:07:02 i Allmänt,


Är nu "hemmahemma" efter en dag med risk1 och halkbana. Det var faktiskt riktigt kul att slira runt på banan borta i Gillinge, lyckades göra en helt okej 360gradare med bilen det är inte varje dag man gör det ;) 

Nu ska jag börja mitt lov på riktigt med en ordentlig sovmorgon imorgon och sen träffa massa sköna människor, ha de bra!

Kusse kusinerna

Publicerad 2011-03-06 19:48:23 i Allmänt,


är hemma hos Jossan nu! :D

Har käkat en HEL pizza nu och ska strax sätta oss och se på solsidan, kan det bli bättre eller?? Återigen, klart det kan! det väntas chirre och dirre! ;)

.

Home sweet home

Publicerad 2011-03-06 12:30:29 i Allmänt,


Jag är glad, jag är lättad, jag är lycklig och jag ska nu lämna all skit bakom mig. Om 4 timmar lyfter planet och jag dra ner till Sthlm i en vecka. Det kan inte komma mer lägligt.

Direkt på flygplatsen blir jag hämtad av dom snälla kusinerna som låter mig sova där inatt :)

nu ska jag packa klart så höres vi!


Älskade familj <3

Stor flicka blir större

Publicerad 2011-03-06 10:23:39 i Allmänt,


Hade en trevlig middag igår med brudarna på stan. Tyvärr så glömde vi födelsedagshatten hemma så Sara blev djupt besviken över att inte få bära denna otroligt fina huvudbonad hehe... eller??

last night in Övik

Publicerad 2011-03-06 02:26:39 i Allmänt,


hemma nu efter en h*vetes lång promenad, tur var det iaf att man har snälla vänner som vill prata i telefon i 20 minuter med en på er lördagskväll vid halv 3!

Nu blir det sängen och förhoppningsvis ett par timmars sömn innan det blir till att packa för hemfärd.

Sweet dreams!

.

Oslagbara!

Publicerad 2011-03-05 19:25:56 i Allmänt,


Matchen slutade med att vi vann! :D fick guldhattar och tårta i omklädningsrummet, bilder kommer lite senare för nu måste jag göra mig iordning. Ska fira Sara som fyller år idag! Grattiiiiis! :D



Ska ut och käka på stan och sen får vi se vad som händer... ;)

.

last game

Publicerad 2011-03-05 12:00:56 i Allmänt,


Har sista seriematchen idag. Ska se till och vinna den så vi blir obesegrade! Helt sjukt faktiskt, vi har inte förlorat en endaste på hela säsongen, bara för det så kommer vi säkert förlora idag bara för att! aja ska dra i mig lite lunch nu så höres vi med resultat och kvällens planer lite senare!

.

Natten

Publicerad 2011-03-05 11:48:04 i Allmänt,


Inatt drömde jag om en tjej. Hon var inte överlägsen på något sätt. Hon var inte smartare, snyggare, rikare, starkare eller mer talangfull men ändå hade hon allt som jag kan önska mig.

inte bra

Publicerad 2011-03-04 21:09:04 i Allmänt,


Tror fan jag håller på att bli sjuk =/ känner mig hängig och halsen gör ont. Känns inte bra alls, hoppas bara man inte åker på någe skit nu när man äntligen har blivit ledig. Tänk om man är smittad av Ida, då dör jag! Tjejen har ju åkt på typ varenda sjukdomman kan ha stackarn! aja, det är bara att försöka ignorera och glömma, det är ju bästa medicinen mot allt, låtsas som om problemet inte finns ;)

sa någon höstlov?

Publicerad 2011-03-04 18:54:43 i Allmänt,


nja men sportlov iaf ;) haha sköna norskor man känner..

fatta va skönt det känns att äntligen lovet är här! visserligen har man typ massa plugg som måste göras men det får faktiskt vänta lite, ska bara chilla ikväll och ladda för matchen imorgon. Kanske borde börja packa också men vi får se hur det blir med det.. ;)



peace out!

.

3/3

Publicerad 2011-03-03 18:06:47 i Allmänt,


Har inte haft så mycket att skriva om idag och har inte så mycket nu heller, har ju som sagt inte hänt så mycket..

Kan ju nämna att jag höll på att missa min körlektion idag. Kom på det typ 5 min innan den började men det är tur man har snälla körskolelärare som kommer och hämtar upp en ;)

Home

Publicerad 2011-03-03 11:17:35 i Allmänt,


Blev hemma idag, inte bra men vi hade bara två lektioner så kanske inte missar så mycket ändå. Till frukost blev det en rostmacka och en skål glass, är inte sugen på något alls längre, hoppas bara att man inte är påväg att bli sjuk..!

.

Hm...

Publicerad 2011-03-02 20:05:59 i Allmänt,


Har sjukt ont i huvudet, har haft konstant huvudvärk sen lördag när jag slog i sargen.. kanske ändå har fått någon mindre hjärnskakning eller något. Inte bra =/ ska försöka lägga mig tidigt ikväll så hoppas vi på att det går över så fort som möjligt :)
har försökt lägga mig tidigt hela veckan men det har ju inte direkt hjälpt eftersom man ändå ligger vaken till 2/halv 3 på natten..

Glider på en räkmacka

Publicerad 2011-03-02 19:12:28 i Allmänt,


Hej på er! är hemma nu efter en jäkla lång och stressig dag.. har knappt hunnit äta, blev en räkmacka på Lundbergs till middag innan träningen för inget annat hanns med. Ska nu sätta mig och skriva en ironisk debattartikel som ska vara klar innan 12, får se hur det går..

.

Snart friii!

Publicerad 2011-03-01 21:59:12 i Allmänt,


Det är loooov om 3 dar! Kan inte riktigt fatta det, längtar som tusan! Är inte riktigt bestämt hur och var jag kommer spendera lovet men blir nog till att dra ner till Sthlm på söndag och stannar antagligen tills nästa söndag. Ska ju på Melodifestivalen på lördagskvällen och ska sedan vara på distriktsuttagning dagen efter vid 3 tror jag så får se hur jag ska få ihop det där.. :S

Nu blir det sängen, vi höres imorgon!

din dröm, min verklighet

Publicerad 2011-03-01 21:35:31 i Allmänt,


Har fixat sommarjobb i Jorm i år igen. Blir där från typ mitten av Juli och fram tills att Linnea och Ingrid kommer upp den 4 för att ta en tredagarstur med mig :D ska bli sjukt kul att se hur det går ;) Hoppas dom är beredda på tre tuffa dagar..




Hemma för att stanna

Publicerad 2011-03-01 16:47:38 i Allmänt,


Matteprov och Bokprat-chek!
så himla skönt!

Är träningslediga idag så ska bara ta det lugnt, laga god middag, sova och kanske till och med ta ett bad! Får se om min "lilla ängel" kommer ner lite senare och joinar mig för tvspelskväll men får se om orken finns ;)

ha de bra!

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela