Sandra Halldén

Korallgrottan

Publicerad 2011-11-30 09:34:52 i Allmänt,


Okej jag tänkte som omväxling dra ett litet reklaminlägg. För dom som inte varit i Korallgrottan är detta något jag måste rekomendera! Det är helt sjukt, det är som att komma ner i en helt ny värld. Det är konstant 4 grader där nere oberoende vilket tid på året det är och otroligt mycket större än vad man kan föreställa sig! Filmen lever så klart inte upp till verkligheten men den kan ju ge er er en liten försmak på vad det är jag snackar om.

I väntan på snön och nästa buss

Publicerad 2011-11-28 12:40:26 i Allmänt,


missade bussen till Caisa med ca 20 sek.... suck. Det finns ju absolut ingenting värre än att ha haft exakt hela morgonen på sig och när det väl är dags att åka komma på massa saker som man måste göra innan, för att sedan står 30 meter bakom bussen och se den åka iväg. -.- Det som gör detta ännu värre är att detta är Övik, här går inte bussarna så ofta.. höhö. som max går dom väl 1 gång i timmen :P

Har spenderat tiden med att kolla igenom lite fler bilder från i fredags, vilket inte är det lättaste med tanke på att dom är ganska många. Strax blir det hem till Caisa där det ska bli plugg, vilket verkligen behövs! eller jag tror iaf att vi ska plugga, ibland lyckas vi "glömma" det när det väl kommer till kritan.....

dåligt väder dålig match

Publicerad 2011-11-27 00:17:02 i Allmänt,


vet inte om vädret beror på matchen, matchen beror på vädret eller att dom inte har med varandra att göra alls egentligen men hur som helst så är det dåligt väder i typ hela landet... det blåser och är kallt men någon snö är det inte vilket är ganska tråkigt med tanke på att det är första advent nu =(

aja hur som gick matchen inge bra idag, vi förlorade på straffar mot munksund.. -.- gjorde en dålig förstaperiod vilket resulterade i 2 mål i baken. För min del däremot gick matchen ändå ganska bra, kändes mycket bättre än förra helgen både i ben och huvud(var lite groggy efter värmingen då jag krocka med Tina inför första matchen).



tänkte att ni kanske vill höra lite hur det gick igår, jag gick ju för make up store på deras 15 års jubileumsshow och jag tror aldrig jag har bärt en tyngre klänning :S klänningen var gjord av ett litet innertyg och sedan endast av glas och discokulor.



skavde gjorde den också men kul var det! :D skulle göra om det alla gånger!

När jag kom hem kan jag avslöja att det tog mig 1,5 timmar att få ur allt jag hade i håret och få av allt smink.

I stort sett så här jag såg ut, har tagit bort dom grymma ögonfransarna som var typ 5 cm långa dock :P
l



Fler bilder från showen kanske jag lägger upp senare men nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på ett avsnitt Vampire Diaries :)

.

Show.girl!

Publicerad 2011-11-22 18:17:27 i Allmänt,


Var idag och köpte de sista sakerna inför fredag, nu blir det till att ladda för en lång och rolig dag :)


02:00

Publicerad 2011-11-18 16:54:55 i Allmänt,


Man är trött om man bestämmer sig för att ta en pn och ställer klockan på 02:00 för att man tänkt att gå upp senast två...

aja hur som så harjag varit så gott som ledig idag. Hade HG vid 8 då vi fick veta hur hårt vi faktiskt skjuter(eller man kanske ska säga hur löst vi skjuter.)

Har kollat runt på klänningar till balen. Har hittat en som jag faktiskt älskar, problemet är bara att den måste beställas från USA utan att jag får prova den, plus att den är ganska dyr så man vill inte beställa fel!

Ikväll blir det träning sen.. suck. vi brukar alltid ha tidig träning på fredagar men just idag när jag är som tröttast var dom tvungna att ändra.. aja det är ju inget att göra åt nu.

onsdag = nästan fredag

Publicerad 2011-11-09 21:28:08 i Allmänt,


detär fredag imorgon, det är fredag imorgon, det är fredag imorgon.... så har tankarna i mitt huvud gått hela dagen. men tyvärr då så är det ju inte riktigt så.. och inte blir dte bättre av att vi imorgon har över3 timmars lektion i samma klassrum med samma lärare imorgon. suck. tur att Hans(vår lärare) brukar fördriva lektionerna med en hel del film!

Idag gjorde jag mitt andra beeptest på is och även det sista för denna vecka. nästa vecka blir det två test till, då som vanligt i gymnastiksalen. eller vanligt och vanligt, vi håller på med någon undersökning satt alla tester vi gör gör vi med ansiktsmask och syremätare eller vad det nu är.

Sanisa 12

Publicerad 2011-11-08 20:42:03 i Allmänt,


Sanisa12 är ett projektatbete som jag och Caisa håller på att försöka få ihop. Vi har suttit hela eftermiddagen på Wayne's och spånat hur vi ska lyckas. Det känns faktiskt mycket bättre nu med tanke på att vi har bestämt en hel del och gjort upp planer! Innan var det till största del bara lösa tankar men vi har nu fått lite ordning på allt imorgon och på torsdag ska va sätta igång på riktigt! Vad det är vi ska göra är det säkert flera som vet men med tanke på att det inte är helt säkert att det blir av så tänker jag inte berätta vad det är än, ni får helt enkelt titta in lite då och då så kommer jag säkert skriva om det snart.

Så länge kan ni få höra lite om att jag har panik! Till våren tar jag studentenoch det är ju skitkul enda problemet är att jag inte har en aning om vad jag ska göra efter! Vet inte ens om jag vill plugga vidare, jobba eller ut och resa.. så om ni har något förslag kan ni ju höra av er!

Afghanistan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela