Sandra Halldén

Varför??

Publicerad 2012-01-21 22:10:20 i Allmänt,


Varför är ett viktigt ord. som varför mitt kök har vänt sig emot mig just idag..?? Varför mitt fulla makaroniepaket plötsligt spricker i botten och lämnar mig med 2kg pasta utspritt över hela golvet. Eller att det helt plötsligt är en stor vattenpöl mitt i köket helt utan anledning. Har en teori om att vattnet kan ha något med mitt kylskåp att göra men ska utreda det där lite närmare sen.

Något positivt är iaf att matchen idag slutade med vinst och att min måltorka äntligen är över! Bättre kan det inte bli. eller jo det kan det faktiskt. själva spelet idag kan man inte säga var någon höjdare, stundtals var det faktiskt dåligt. Hoppas på en bättre match imorgon medmer ordning och allmänt roligare spel.



Något som kanske bör nämnas är att Maria idag spelade hela matchen med 7 stygn i benet efter att hon igår skar upp benet(igen) på träningen, starkt jobbat!

.

Tankar om allt

Publicerad 2012-01-15 21:48:41 i Allmänt,


Lite allt möjligt har hänt på sista tiden(veckorna??).

Jag är tillbaka i skolan som just nu bara ger mig magont när jag tänker på den =/
Jag har ätit väldigt mycket pyttipanna.
Jag har fått en ny jacka köpt till mig i Sthlm, fått den uppskickad, insett att det var fel, skickat ner den igen, fått den bytt och uppskickad igen. Detta har tagit hyfsat lång tid med tanke på att jag såg jackan och gjorde "beställningen" den 27:e december. Hoppas nu på att den ska dyka upp någon gång i veckan!
Vi har bokat en resa till Rhodos med hockeybrudarna.
Jag firade nyår hos Erika med nyköpt klänning.
"Anna" tappade i onsdags bort sig i lilla övik när vi var ute och joggade och hittade inte tillbaka till Kempis.

Mycket annat har också hänt men men det är detta jag kommer på just nu..




Litet tillägg, jag saknar sommaren. punkt slut.

.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela