Sandra Halldén

Så var mitt sommarlov slut då...eller ja, nästan iaf ;)

Publicerad 2011-07-15 14:54:41 i Allmänt,


Hm.. uppdateringen har ju inte direkt varit den bästa på sista tiden.. och det är antagligen nu jag ska dra den gamla vanliga historien om att jag inte har haft tid men om jag ska vara ärlig så har jag haft tid.. jag har haft massa tid till att sitta vid datan och skrva inlägg efter inlägg men jag har faktiskt valt att lägga min tid på annat. Jag har varit med familj och vänner och bara tagit det lugnt för med tanke på att jag nu är åter uppe i Övik och sedan far vidare till Jorm imorgon vilket resulterar i att jag inte kommer tillbaka till Sthlm något mer tyckte jag att det var lite vikigare.

Idag har jag packat, fixat och ätit mikromat. Om något timme ska jag dra och träffa Ida, vet inte riktigt vad viska hitta på men något kul ska det bli iaf ;)

Inatt ska jag fara och hämta Maria som kommer fram någon gån vid halv 5 tror jag. Jag kan då få min nyckel som jag lyckades glömma att jag inte hade med mig upp som igår kostade mig 400kr...suck... -.-

sova sova säng säng säng..

Publicerad 2011-07-09 14:58:40 i Allmänt,


vaknade vid 2 idag, en aning huvudvärk sådär.. tror dagen kommer spenderas till största delen i soffan framför någon bra film. Hade sett fram emot en dag vid poolen men tyvärr är inte vädret på min sida idag så blir till att chilla inne =/

.

Hm....

Publicerad 2011-07-07 14:31:37 i Allmänt,


Frågan är hur man kan va så skillad...? Dags att börja öva Ingrid, jag vill se resultat uppe i Jorm! ;)

Landet

Publicerad 2011-07-01 11:38:51 i Allmänt,


Drar ut till landet i helgen. Blir ett par lunga dagar med mamma och Jennie så ska passa på att sova ordentligt och vila upp mig så min hals blir helt bra.

Men innan jag drar ut dit ska jag och Emelie dra över och lära oss lite mer om bankvärlden..  får se hur mycket jag kommer fatta men det känns faktiskt som att jag börjar få lite bättre koll på det här med ränto mm som tidigare va något som kan liknas vid en fluga i fönstret, den finns där men man bryr sig inte direkt..



Drog en lunch med Mimmi igår på Vapiano, kusse kusinen kom även in och joinade oss så blev en mysig stund. Hade inte varit där tidigrare men va riktigt fint om jag får säga det själv. Fick maten lagad framför sig och fick välja allt ifrån va man ville ha i till vilken pastasort. Riktig hitt! :)

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela