Sandra Halldén

Sthlm

Publicerad 2011-06-30 13:18:39 i Allmänt,


Sthlm är en ganska vacker stad om man lär sig att se förbi all stress.. om man tittar in i gränden istället för ut på den övertrafikerade gatan eller om man lyfter blicken från den smutsiga trottoaren..

Tumblr_lmi05mfamx1qj5fcro1_500_large9ddf513bec4d4d33bce0ecd1ee3a7be9_7_150556526_large5_145552376_large

hett så in i h*lvete...

Publicerad 2011-06-29 11:50:45 i Allmänt,


På kontoret idag är det så varmt att jag snart kommer svimma.. :PP frågan är bara om det kommer bli bättre att gå ut på lunch eller om man då kommer fatta eld?

ett dunkande som aldrig verkar gå bort

Publicerad 2011-06-28 11:54:54 i Allmänt,


Humöret idag är lite sådär.. mitt huvud har sedan i söndags till och från dunkat och ja har haft en otroligt tryckande känsla. Inte blir det bättre av att jag idag igen vaknade med ont i halsen =/ suck kan man inte få vara frisk när man äntligen har sommarlov..?

Flera har frågat efter bilder på bilen, problemet är då fortfarande att jag inte har fixat min kamera. Jag är ju som sagt världens otekniska människa så de kanske inte är så konstigt att jag inte lyckats lista ut vad som är fel :P
Igår tog iaf Emelie en bild inne i bilen så ni får nöja er med den så länge ;)

Glad midsommar!

Publicerad 2011-06-25 17:31:10 i Allmänt,

dock lite sent men det brukar jag ju alltid vara ;)

Har spelat Cricket hela dan, kul spel, kanske en aning segt :P förlorade tyvärr men det var nästan väntat. Är ju inte direkt något pro men det spelar inte så stor roll här på landet..




Tack gud!

Publicerad 2011-06-23 13:19:26 i Allmänt,


Tack för att du kommer få det att sluta regna snart(framförallt innan midsommar)
Tack för att min täppta näsa strax går över
Tack för att jag får mitt nordeakort innan helgen som skulle ha kommit för 3 veckor sedan.
Tack för att jag mirakulöst får en ny mobil av min mamma när jag kommer hem idag
Tack för att jag kommer springa på min drömkille idag som ber mig rymma iväg med honom till en hemlig ö i Karibien.


"Even angels will fall"- bästa reklamen ever! ;) och till Ida, bilder på bilen kommer snart! (Så fort jag har lyckats lista ut vad som är fel med min kamera.... igen.... )

.

oj...

Publicerad 2011-06-22 22:51:37 i Allmänt,


På något sätt känns det som att hon har haft en manlig producent som gillar rosa....

Glider på moln jag inte visste existerade!

Publicerad 2011-06-22 22:09:07 i Allmänt,


Allting går så himla bra just nu! allt rullar min väg och det känns som att det kanske äntligen har blivit min tur att få lite tur här i världen :)  

- Jag klarade körkortet.
- Jag har fått en bil som jag älskar.
- Jag har ett jobb som kommer ge mig..
- ..Pengar.
- jag har äntligen fått mitt visakort så jag kan få ut mina pengar.
- Jaghar fått massa fina presenter av min släkt som igår va här och firade att jag dels blivit 18 och att jag tagit körkort.
- I helgen ska jag träffa massa fina människor och fira midsommar på världens bästa ställe, nämligen landet!
- och viktigaste av allt: Jag har en ROSA RATTMUFF!! :D Däremot är inte pappa lika glad över att få köra runt med denna fina sak men jag kan faktiskt hålla med honom, den smälter inte riktigt in i bilens egna stil men den ska få vara kvar iaf ett tag till :) ska slänga in lite bilder när jag får tid vilket kommer bli om typ 100 år... ;)  

Kort sagt så går det bra nu, kompis pengarna rullar in som dom ska de går bra nu....   ;)

trouble in paradise

Publicerad 2011-06-21 09:49:27 i Allmänt,


Spenderar nu mina jobbtimmar med att se på Paradise Hotel Danmark. Riktigt bra tidsfördriv om jag får säga det själv :P Ett helt värdelöst program egentligen precis som Big Brother men på något sätt blir man fast för det ändå...

Ska passa på att säga grattis till min fina vän Ida som har lyckats vinna en ROSA skoter!! :D
Så jäkla coooolt!! :D

KÖRKORT!

Publicerad 2011-06-20 16:40:09 i Allmänt,


Dålig update på sista tiden har faktiskt en anledning.. Jag har tagit KÖRKORT!! :D Är sjukt glad! :) trodde uppkörningen skulle gå åt helvete men när den väl var gjord så kändes det så jäkla bra! :D


Mitt har dessvärre inte kommit än men detta var ju hyfsat likt....

.

Man kan ju ha det sämre..

Publicerad 2011-06-18 17:18:11 i Allmänt,


Har varit och ridit idag. Riktigt kul va det! Började med en tur i skogen och slutade sedan med en bit i full galopp över ängarna. Har riktigt saknat att rida. Däremot så hade tydligen inte min fot saknat det lika mycket. Den började göra ont och krångla redan efter en timme så frågan är hur jag ska klara 3 veckor på hästrygg uppe i fjällen..? :S

http://www.korpensoga.com/

.

Stockholm är ganska litet ändå

Publicerad 2011-06-16 16:31:41 i Allmänt,


Jag har nu flera luncher i rad stött på folk jag inte träffat på ett tag. okej jag har stött på folk jag träffat nyligen också men det är dem som man inte sett på evigheter som man blir lite överraskad när man väl får syn på dem. Det är så kul när båda två står och glor på varandra och undrar var ifrån det egentligen är man känner varandra.. höhö..  awkward!! :P

Strax ska jag röra mig hemmåt så ni får ha de så bra :) bye!

This sucks

Publicerad 2011-06-15 12:02:51 i Allmänt,


Jag har ont i halsen! så mycket mer om det behöver jag kanske inte säga förutom att det gör mitt jobb en aning svårare när folk ringer och jag låter som en kråka när jag svarar... hm..

något annat som också suger är att min träning har hamnat lite längre ner i prioriteringslistan. inte bra alls med tanke på att vi har som krav att vi måste springar minst en minut snabbare på cooper till hösten än va vi gjorde för två veckor sedan. men saken är den att det är väldigt mycket just nu.

Går upp vid 7, åker och jobbar, kommer hem vid tidigast 6(igår kom jag hem 19:20 vilket söög), äter och åker sen och övningskör. Efter detta är jag ganska slut och brukar somna vid 11. Det finns lixom inte så mycket tid över då men man gör ju va man kan.

Nu ska jag springa iväg på lunch så ni får ha de så bra, bye! :)

Good friends don't let you do stupid things.... alone.

Publicerad 2011-06-14 10:33:33 i Allmänt,




Idag är en sådan dag då man bara skulle vilja ligga i sängen hela dagen. eller möjligtvis i poolen. Jag är sjukt trött, fick inte mycket sömn i helgen och igår va det jobb och körteori som stod på schemat så blev ganska sent då också =/

Har kommit fram till att när man sitter såhär på kontor och inte har sådär jätte mycket att göra så börjar man tänka en hel del. oftast på helt orelevanta saker så som att grannhuset borde fixa sitt tak eller att grönalund ser väldigt litet ut härifrån... men ibland kommer man att tänka på något mer viktiga saker. Idag kom jag faktiskt att tänka på en sak när vi åkte in till stan jag och pappa. Hur ska JAG ha råd att betala bensin sen? :S Dom pengarna jag får nu går ju åt till mat och lite annat och det blir inte mycket över och med tanke på att min bil(har kanske glömt att säga att jag faktiskt FICK en bil av min underbara familj :) ) drar en aning mer bensin än många andra bilar har jag nu fått ett hyfsat stort problem. Får se hur jag ska lösa detta, har ju lite tid på mig att fundera som sagt ;)

.

kort update

Publicerad 2011-06-13 10:22:51 i Allmänt,


Hejhej!

Måndag idag igen då och jag är tillbaka på kontoret. Solen skiner idag också men det blåser på ganska bra så är inte sådär jättevarmt =/

Helgen som va har varit helt okej. Började med en lugn myskväll hemma. Bad hela dagen på lördag och drog sedan in på Grönan med bland annat kusinen. Ganska dumt val nu i efterhand. La 300 kr på att få stå i kö i 4 timmar och åka bara ca 5/6 åk =/ med andra ord, det va sjukt (för-)mycket folk!! men aja man överlevde ju det också. vid 11 sen mötte jag sedan upp Johanna, Emelie och Sofie för att dra till Gaudi och deras sista kväll. Blev en intressant kväll med mycket dans. Söndagen bestod sedan av till största delen att sova. kom hem vid 7 på morgonen och kunde inte sova mer än typ 2 timmar så blev till att ta en sovstund på eftermiddagen.

today i'm not doing anything

Publicerad 2011-06-11 16:10:53 i Allmänt,


Hejhej!

Idag är en helt undrbar dag. solen skiner och det är riktigt skönt. Har legat vid poolen hela dagen och bara degat :) så ska försöka att göra något mer nödvändigt som att åka in till stan och möta roligt folk :) får se vart kvällen slutar men den ska börja med en dusch iaf ;)


Bevis på att jag faktiskt har haft kort hår, dock inte mitt eget val... idiotfrisör...

.

Stockholm stinker öl

Publicerad 2011-06-10 21:29:19 i Allmänt,


med 30 grader varmt och 40 000 studentflak som åker runt kan man ganska lätt räkna ut att det inte direkt luktar sådär jätte gott i stan just nu. till och med uppe på 11:e våningen där vårat kontor ligger kan man känna det när man sitter vid ett öppet fönster. Däremot så kan jag inte säga att jag inte gillar det. okej kanske inte själva lukten, den kunde jag ha varit utan men hela andan och allt liv som är just nu. Lastbilarna far runt och dunkar musik, glada människor springer runt och skriker med flaggor, blommor och massa nallebjörnar runt halsen och det är helt enkelt något som händer överallt. me likee ;)

Måste ju bara berätta om när jag va påväg hem även om detta blir ett långt inlägg. Mitt på drottninggatan, precis där man kommer upp från tunnelbanan stor idag tre killar och spelade musik när jag skulle fara hem, det i sig är ju inte direkt så konstigt, stockholm brukar vara ganska överbefolkat av folk som står och tigger pengar men saken med dessa tre killar var att dom var duktiga. och då menar jag inte bara att dom kunde spela hyfsat utan dom var riktigt grymma! Så grymma att dom hade lyckats få en så stor folksamling runt sig att det var snudd på omöjligt att ta sig förbi. Dom va till och med så grymma att dom hade lyckats få ihop flera tusen i sin lilla "tiggskål"!

I Lööööve min långklänning

Publicerad 2011-06-09 19:58:36 i Allmänt,


Nästan varje dag när jag har kommit hem från jobbet har jag dragit på mig min HM klänning. Jag älskar den! :D så sval och med så skönt tyg. Funderar på att gå och köpa någon liknande till fast i en annan färg frågan är bara om dom har några kvar :S dom va så pass fina men även billiga så dom gick åt ganska fort iaf i Övik.

Igår däremot så blev det ingen långklänning. Va över hos Oscar som tog studenten. Lite kul faktiskt, har inte träffat honom på evigheter så va kul att se hur mycket han hade förändrats. Det är helt sjukt hur fort killar blir "vuxna" om man inte träffar dom på ett tag :P

Nu ska jag gå ut och ta mig ett dopp i poolen som även idag står på härliga 29/30 grader :D





tankar såhär på en torsdag

Publicerad 2011-06-09 11:49:06 i Allmänt,


Jag har blivit ett flockdjur! Jag åker tåg, jag äter lunch, jag går till jobbet i långa led precis som alla andra. Och då menar jag PRECIS som ALLA andra... suck. Är det så här det är att jobba? Samma sak varje dag.. det är tur att jag faktiskt har kul på jobbet annars hade jag aldrig hållit på som jag gör. På jobbet sitter jag vid datan, svarar på mail, pratar i telefon och skämtar med andra på kontoret. Händer inte sådär jättemycket men det har ändå sin lilla charm. Om det inte hade varit för att det faktiskt är helt okej jobb skulle jag inte sitta på tågen eller gå som en häst i parad. Jag är helt enkelt inte skapad för att vara precis som alla andra, jag vill sticka ut! :P därav har jag idag på mig högklackat och en skrikröd kjol. :D

Kommer antagligen bli fler tankeinlägg nu när jag jobbar eftersom jag helt enkelt inte har så mycket mer att skriva eftersom det helt enkelt inte händer något mer i veckorna.... om ni förstår va jag menar -.-

på kvällarna har jag kanske två/tre timmar till förfogande, då ska det ätas, tränas och som idag göras ett prov :S det kommer ju gå sådär med tanke på att mitt huvud redan tagit semester :P




Ohh work work!

Publicerad 2011-06-08 16:00:00 i Allmänt,


återigen sitter jag på jobbet. Något gladare än igår iaf eftersom det inte har varit skinande sol ute idag "som tur är". Vet att det inte är så himla snällt mot alla andra som har lov men för mig som sitter instängd på ett kontor hela dagen är det iaf kul med lite skadeglädje ;)

Ska snart hem hur som så det är ju iaf skönt!

.

GCC Capital AB

Publicerad 2011-06-07 10:09:07 i Allmänt,


Första dagen på jobbet idag :) Har redan fått mitt första samtal, shiat va nervös man blir när det ringer i telefonen! :P än så länge har det iaf gått bra, får hoppas på att det fortsätter så och att man inte gör bort sig totalt eller tynar bort i värmen :P

.

Solsidan vid poolsidan

Publicerad 2011-06-06 16:40:35 i Allmänt,


Stekande sol, 29 grader i poolen, ett kallt coca cola glas i handen och nrj dunkande i bakgrunden. Har det ganska bra just nu om jag får säga det. Ända uppgiften jag hade för idag var att plugga endel teori och det har jag faktiskt gjort, liggandes på gräsmattan :)

Kom på att jag glömde berätta, jag träffade Emelie i fredags. Första gången på väldigt länge faktiskt, va riktigt kul att träffa henne igen :) Va på kurs i tre timmar och tog sedan en lunch på söder. Ett av Mimmis favoritställen va det tydligen, själv hade man aldrig varit där innan :P kanske inte är så himla konsigt när man inte bor här så mycket :P


Och GRATTIS bruden till studenten! :D

.

Goodbye Övik

Publicerad 2011-06-04 17:07:52 i Allmänt,


Har inte haft så himla bra uppdatering sista dagarna så tänkte att jag kör en snabb tillbakatitt på vad som hänt senaste tiden. Bilderna är som vanligt snodda från Ida eftersom jag är helt usel på att få med mig kameran..

Förra helgen va vi på tripp med bilen. Riktigt kul till en början, sämre avslut.




Glada taggade människor fram tills att bilen gick sönder.. =/



Fick sedan ny bil och endel nytt folk och fortsatte våran färd. Käkade på Sibylla, åkte gul bil med V8(kommer inte ihåg märket) och åkte sedan hem.




Sedan har det väl inte hänt så mycket i veckan förutom att jag pluggat, tränat och packat men i onsdags var vi i alla fall hemma hos mig och hade lite mysigt innan jag åkte på roadtripp med Hedda ner till Sthlm på torsdag.



Blev även en snabb tur ner till Sibylla i onsdags




Det är skillnad på att leva och att Leva

Publicerad 2011-06-04 16:49:57 i Allmänt,



Ligger just nu ute på gräset och bara njuter. solen skiner och det är 25 grader varmt. Bror och mamma har nyss kört runt som galningar på gräsklipparen så nu luktar det nyklippt, hav och blommor. Är som sagt på landet nu för dom som inte vet. Riktigt skönt med tanke på att jag antagligen inte kommer kunna vara här så mycket i sommar =/

Igår va jag på kurs inför mitt jobb. Satt i 3 timmar och fick lära mig allt om banker och hur systemen fungerar så nu har jag hemligeheten till hur man blir miljonär i Bank/sparvärlden hehe :P nej men fattar iaf lite mer vad det är det hela går ut på och vad det är jag ska hålla på med i 4 veckor framöver.

.

Sommarlooooov!

Publicerad 2011-06-01 12:49:15 i Allmänt,


Det kan ju inte bli bättre! :) Slut på skolan, slut på stress. Det ända som återstår nu är packa, städa, träna, sova och träffa fint folk sen bär det av ner mot Sthlm! :D

Puss på er allihopa och grattis fina Johanna som igår tog körkort!! <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela