Sandra Halldén

Hejhej!

Publicerad 2011-02-28 21:32:49 i Allmänt,


Hemma nu efter en vääldigt lång dag. Hade sovmorgon idag vilket verkligen behövdes, känns att man är riktigt sliten efter helgen. Drog en PN när jag kom hem från körskolan och drömde helskumma drömmar, vaknade typ kallsvettig när Maria kom och knacka på och visste inte riktigt var jag var.. :S

Strax ska jag sätta mig och läsa ut min jäkla bok som ALDRIG verkar ta slut och som jag ska ha bokprat om imorgon.. hm.. bra planerat..
kommer antagligen vara vaken ganska länge så ni kan ju dra iväg ett sms lite senare och väcka mig om jag har somnat med boken i ansiktet (igen..)

Ha de bra!

Sliten tjej

Publicerad 2011-02-28 00:27:26 i Allmänt,


Har precis kommit hem nu efter ännu en skön seger :) slog vad inför 3:e perioden med Ingrid om en cola vem av oss som skulle göra sitt tredje mål först och tror ni inte bruden går in och gör ett i typ andra bytet?? så nu är det väl bara att hosta upp some money och bjussa på en cola.

sitter här nu lite sådär övertrött med massa överskottsenergi så vet inte hur jag ska kunna somna men har iaf sovmorgon till 11 imorgon så det är ju skönt!

Nu sängen!

.

taste of life

Publicerad 2011-02-27 10:05:22 i Allmänt,


Godmorgon alla vakna!

Nacken känns idag som om den ska gå sönder vilken sekund som helst. Kunde knappt komma ur sängen i morse men har bestämt mig för att jag ska försöka komma iväg till bussen iaf så ska ta och packa nu.

Måste säga att jag är grymt stolt över min mamma som igår klarade Tjejvasan på under 4 timmar! Duktig tjej det där ;)

Aj!

Publicerad 2011-02-26 22:14:08 i Allmänt,


Jag har ont i nacken så in i h*vete! Vet inte vad jag ska ta mig till. Känns som att hela nacken har låst sig och kommer förbli så för all framtid.. ska gå och lägga mig snart så får jag se hur det är imorgon, känns inte sådär jätte kul att spela match och sitta på buss i flera timmar med en nacke som inte vill fungera alls! men aja får se om det släpper tills imorgon.

Sweet dreams så ses vi!

The Coronas – Filtho

2 poäng för mig idag

Publicerad 2011-02-26 19:08:24 i Allmänt,


Hemma nu igen efter en skön vinst mot Sundsvall! Min kedja hade bra spel idag. Supper och Julia spelade hårt och bra och vi producerade alla 3 målen! :D hoppas på en lika bra match imorgon!

Skönare människor måste vara svårt att hitta! Även denna tjej spelade riktigt bra idag, vilket hon gör alla matcher men ändå ;)

.

Gameday

Publicerad 2011-02-26 09:49:27 i Allmänt,


Godmorgon alla glada! Idag blir det match mot Sundsvall. Jag är fortfarande seg i benen men är bara att försöka glömma det nu och börja tagga! Har faktiskt sovit ganska bra inatt för en gångs skull, även fast någon i huset måste vara snudd på döv eftersom dom ser på tv så att väggarna skakar!



Käkade godaste middagen igår på länge! Avslutade sedan kvällen med glass men chokladkross och chirre! ;)

.

Slutåkt för min del

Publicerad 2011-02-25 18:31:18 i Allmänt,


Fredagskvällen är här igen och rolig som man är kommer den att spenderas hemma. Har ju match imorgon så blir inte utgång ikväll utan blir till att dega framför Tv:n ikväll ist, ganska skönt om jag ska vara ärlig, är inte direkt på humör för annat ;)

Annars idag har det inte hänt mycket förutom att jag lyckats knäcka mitt busskort!! va tusan gör jag nu? det är typ 700 kr kvar på det! Shiiiat!

Bilfärd

Publicerad 2011-02-24 21:09:53 i Allmänt,


Har precis kommit hem från träningen med roligaste hemfärden på länge :P Vi tackar Frida för att ha hållit skönsången och hoppas på repris någon annan dag ;)

Nu ska jag äta "cheesecake" igen så vi höres imorgon :)


Jag provade på en ny sorts maträtt idag, vet inte vad jag ska kalla den men blir typ Thairisotto eller något. Sjukt god!!

.

Dagen

Publicerad 2011-02-24 16:44:58 i Allmänt,


Hemkommen nu efter ett pass på HG. Ska ta en sväng och röja upp i lägenheten nu, ser fan ut som Tredje världskriget! Sen blir det käk och iväg på nästa träning (y)

Måste ju bara säga att CAISA W, som ikväll tar tåget till Sthlm Arlanda för att sedan åka vidare till Thailand, kommer att vara saknad! Är så sjukt avundsjuk att du får åka ner till värmen! Skulle också behöva göra det, är trött på all snö som aldrig verkar ta slut!

Thailand 2010






Svårt att sova

Publicerad 2011-02-23 19:30:14 i Allmänt,


Har inte så mycket att skriva om idag förutom att det är sjukt mycket just nu! Plugget gör att man blir stressad och inte kan sova på nätterna vilket leder till att man är trött på dagarna och inte kan göra allt det där som man borde göra..

aja ska iaf sätta mig och försöka läsa en engelskabok som jag egentligen borde ha läst ut för länge sedan! See ya!

Utebliven match

Publicerad 2011-02-22 21:01:06 i Allmänt,


Ingen match och inte mycket annat har jag fått gjort idag heller.

Imorgon blir det en aning sovmorgon mot i vanliga fall eftersom vi inte ska ut till Kempis utan ska istället lyssna på någon föreläsning om hur man ska ta media i hockeyn. Ni vet är man känd så är man! ;) haha

Godnatt!

Århundradets upptäckt!

Publicerad 2011-02-22 19:04:50 i Allmänt,


Vet ni vad som hände idag? Vi satt och diskuterade idag i skolan och tillslut blev det så att vi var tvungna att kolla om det här hemska verkligen stämde och vet ni vad vi kom fram till då? Pringlesgubben har ingen hatt!!! Det är bara Monopolgubben som har :S Det här har helt förändrat min livsuppfattning.. hehe eller?

More color to the people!

Publicerad 2011-02-22 17:47:00 i Allmänt,


Trött var ordet. Känns som att det har varit ordet för alla de senaste dagarna men är kanske så det är den här tiden på året. Hittade därimot något som lyfte väldigt när jag var på stan nyss, de har tagit fram alla sommarkläderna på cubus! En riktig färgklick nu i allt det mörka! Synd bara att man måste börja spara redan nu om man ska ha råd med alla sommarplaner.. =/

ohh work work

Publicerad 2011-02-21 15:11:18 i Allmänt,


bara en träning kvar nu innan vilodag! Så sköönt! :) hg passat var inte sådär jätte hårt men man märkte på alla att det inte var någon direkt power i det vi gjorde. för mig personligen så kände jag att det jobbigaste på träningen var att resa sig när man ramlat, tog typ alla krafter man hade kvar ;)

Strax blir det stan med Frida och sen hem för en PN! Ha de bra!

.

Tillbaka till verkligheten

Publicerad 2011-02-20 22:08:24 i Allmänt,


såååå jäkla skönt att vara hemma igen! är sjukt trött, känns som att jag drar benen bakom mig när jag går så det kommer inte bli någon lätt uppgång imorgonbitti men det är bara att dra sig ur sängen för ett pass på HG! ännu bättre är det ju att man har gymnastik och ett till ispass på kvällen! Tur att det är vilodag på tisdag iaf :)

Godnatt!

hemfärd

Publicerad 2011-02-20 18:25:28 i Allmänt,


sitter på bussen nu med Caisa som reskompis ;) vi har degat och kollat Titanic ett tag plus att jag har lyckats paja mina hörlurar, Great! -.-

matchen idag vanns iaf med 3-0 efter hårt jobb med trötta ben och huvud. Det kändes verkligen att man inte spelat på ett tag när benen var som tegelstenar redan på uppvärmingen men det är väl så det är ibland..

pöööss på er så höres vi!

.

Scandic

Publicerad 2011-02-19 23:09:19 i Allmänt,


Ligger på hotellet nu och chillar till Gaygalan :)

matchen idag gick helt okej för att vara den första på 2 månader! Gjorde ett mål sittandes på rumpan! Helsjukt men det är väl så det blir när man är lite halvborta ;)

Imorgon blir det match igen så ska försöka sova snart och vem vet, har man tur kanske man drömmer om den hete nr 23 ;) 

.

Roadtrip

Publicerad 2011-02-19 12:21:40 i Allmänt,


sitter på bussen nu med typ 2 timmar kvar tills vi är framme. Har kollat in solsidan avsnitt 6 och måste säga att det var till och med bättr än det förra! Nu Har det satts på någon barnfilm som man garvar åt bara genom att se på figurerna, tror den hette Dumma mej eller något sådant.

NU ska jag lägga ifrån mig datan ett tag och roa mig med att käka nötter och va social med Caisa

matchhelg

Publicerad 2011-02-18 22:45:28 i Allmänt,


Hej på er, tänkte dra ett sista inlägg innan det blir sängen och uppladdning av energi inför helgens två bortamatcher. Kommer sitta en hel del tid i buss och resten antagligen i hallen så det kanske inte blir så mycket skrivande men har med datan ifall att det finns Internet på hotellet ;)

Hoppas ni håller tummarna för oss nu så höres vi :)

jag dör!

Publicerad 2011-02-18 17:45:19 i Allmänt,


haha ni skulle ha hört på rix fm idag! det hade ringt in någon man för att prata med dom, vet inte riktigt om vad men på något sätt kom dom in på Foppa och gissa vad han säger då?!

- Vem är det?

Asså han måste vara den enda människa på hela jorden som inte vet vem Foppa är! Sköningen fattade inte ens vad programledaren mena när han fråga om han inte hade några tofflor hemma! haha :P


Så Foppa har nu slutat att spela hockey för flickvännen, blir han en toffel då? ;) haha

.

Kan man ha bättre vänner eller?

Publicerad 2011-02-17 18:11:58 i Allmänt,


"Jag vill att du ska veta att jag saknar ord. Jag ångrar så mycket jag sagt o gjort, men jag är oxå så tacksam för all tid tillsammans med dig. Jag vet att du kommer göra skit bra ifrån dig och vara så mycket bättre än va jag nånsin vart. Du är en underbar människa. Följande nätter kommer vara sömnlösa. Kom hem en dag, de är allt jag begär. Kan inte fatta hur du vågar! Gör mig stolt Sandra. Kom hem en dag?"
/JJ

Du ska veta att jag minns och att du betyder allt i världen för mig!

.

schooool

Publicerad 2011-02-17 13:27:40 i Allmänt,


har just fyllt i en blankett på HG istället för ett ispass! -.- kuuul!! eller inte... men aja har ju iaf träning vid fyra idag så jag överlever ju ;)

strax blir det till att gå ner och köpa en sallad på hemköp innan man rör sig bort till hallen, ha de bra! :)

.

Inget skämt

Publicerad 2011-02-16 21:02:06 i Allmänt,


man börjar fatta nu att det är seriöst. Den skäggiga legenden har lagt ner nu. Peter Foppa Forsberg ska sluta efter att ha gjort ett sista försök. Det kommer fan inte vara någon som kommer kunna mäta sig med honom igen!
http://www.youtube.com/watch?v=xRtrQ1YrCzw
Måste ses för dom som inte gjort det än!


bode kanske lägga ner bloggen..

Publicerad 2011-02-16 20:26:41 i Allmänt,


..är ju grymt dålig på att uppdatera i veckorna men ni får helt enkelt stå ut och nöja er med det som finns ;)

måste ju berätta att vi är seriesegrare! vann som sagt matchen i helgen så nu kan ingen komma ikapp oss så de sista 4 matcherna blir bara för att stila, vi ska ju bli obesegrade vet ni ;)
detta firades såklart med tårta!

en intressant sak

Publicerad 2011-02-15 20:31:11 i Allmänt,


Hej på er! Har haft riktigt dålig uppdatering idag men har helt enkelt inte haft tid. Har egentligen inte tid nu heller, borde göra en massa andra saker istället för att sitta här men på något sätt så hamnar man alltid vid datan hur som helst.. intressant det där..

Har inte haft någon träning idag utan blev en hel del plugg ist. Blev joinad av Ida som snodde min bok för dagen, ni vet vi naturare har ju en aning "bättre" böcker! ;)

You and me

Publicerad 2011-02-14 21:02:24 i Allmänt,


you and me in Alanya eller vad säger du Johanna? så kul som vi hade i London, fatta hur kul vi skulle kunna ha i ett varmt partyland! jag funderar på att boka en resa till Turkiet i slutet av augusti, fatta va härligt det skulle vara!

Kallt ute?

Publicerad 2011-02-14 16:35:18 i Allmänt,


det är sjuuuukt kallt idag! har hört allt ifrån 26- till 32- :S vet inte vad som är värst, att öronen fryser till is även med mössa på eller om det är tårna som blir till isbitar och svider så in i h*vete när dom tinar. Ska ta och göra mig en stor varm kopp choklad och krypa ner i soffan en stund innan det blir till att ta upp biologiboken.

Vinterbilder



söndagsmys

Publicerad 2011-02-13 21:10:14 i Allmänt,


har suttit och sett på solsidan och time out nu, måste säga att det var solsidans bästa avsnintt hittills! :) nu ska jag göra mig ett par mackor och sedan fixa inför imorgon, ska ju som sagt börja träna ordentligt i veckan efter typ 2 månaders väntande, så ska packa inför HG. Ni får ha det så bra så höres vi!

I'm done!

Publicerad 2011-02-13 17:19:05 i Allmänt,


är äntligen klar med min debattartikel! :D har suttit nu sen typ 2 så ska låta datan vila en låååååång stund nu och mitt huvud med för den delen. Ska sätta mig och käka min egen hemlagade "cheesecake" :D så ha de bra så länge! kraaam!

bara för att jag älskar dig mycket och lite till!

Publicerad 2011-02-13 13:46:47 i Allmänt,


satt igårkväll och kom på att jag saknar Christopher! Var skitlänge sedan vi träffades och jag vet att jag inte är så duktig på att visa det men jag tycker faktiskt om dig "lite" även fast du kan vara sjukt jobbig ibland. Hoppas du har det bra och att vi ses snart igen! <3



.

deppigt värre

Publicerad 2011-02-12 19:19:04 i Allmänt,


har gått sådär med mitt pluggande. Borde egentligen ha skrivit mycket mer än vad jag har gjort idag men är inte på humör. Det är så mycket som har hänt så ska helt enkelt skita i allt nu och lägga mig ner i ett bad överfyllt med bubblor och ljus och bara drömma mig bort ett tag. Senare ska jag dra över till Julia för en trevlig kväll, får se om jag skriver något mer ikväll annars höres vi imorgon :) bye

God morgon på er!

Publicerad 2011-02-12 10:36:59 i Allmänt,


hade en bra kväll igår även om det inte blev som planerat. På vägen hem däremot lyckades jag börja blöda näsblod :S vet inte riktigt vad det berodde på kanske att det var så sjukt kallt!

om ett tag ska jag dra mig ner till FC för att se på match som jag egentligen är sjukt sugen på att spela men det är väl bara så det är ibland, får ladda inför nästa veckas match ist!



drog en kebab med Ida igår på stan, gooooooott!

.

RIP

Publicerad 2011-02-11 17:02:38 i Allmänt,


All kärlek till min gammelmorfar som inte finns här hos oss längre. Han gick bort inatt 94 år gammal!

.

30 min

Publicerad 2011-02-11 13:35:42 i Allmänt,


om 30 min är det heeelg! :) ska bli så himla skönt! Ikväll kommer Ida förbi en sväng och sedan ska vi dra ner på stan för att käka, vet inte riktigt vad det blir men själv hoppas jag på Thai!

Nu ska jag gå tillbaka till det jag egentligen borde göra, vilken är engelskagrammatik.. hm.. =/

ha de bra!

.

dissekering på hög nivå

Publicerad 2011-02-10 20:52:13 i Allmänt,


måste ju bara berätta att vi dissekerade bläckfiskar idag på biologin! det var faktiskt lite coolt :P bläckfisken var jätte kladdig och blev bara värre när vi "råkade" ta hål på bläcksäcken eller vad den nu heter. men vet ni vad det skummaste med lektionen var? när vi var nästan klara skulle vi skära upp manteln som den heter(den feta delen av bläckfisken)  och sedan steka den. luktade faktiskt inte så farligt men smakade inge vidare!! sjuk lektion, först gegga runt med något som vi sedan skulle äta!


suck

Publicerad 2011-02-10 11:50:24 i Allmänt,


hm, kan det finnas något drygare än att sitta och skriva debattartikel? tror faktiskt inte det... jag ska ha skrivit klart alltihopa tills på söndag och den ska vara på 500 ord och gissa hur många jag har skrivit hittills!? 0!! :D men aja det får lösa sig ;)

höres senare!

.

Hm...

Publicerad 2011-02-09 19:39:29 i Allmänt,


måste ju bara berätta att jag antagligen var i Bulgarien samtidigt som Jonas för ett tag sedan. Bodde typ 50 meter ifrån varandra haha! synd att man inte kände varandra då :P
tycker också att alla ska dra iväg ett "krya på dig" sms till Jonas som har opererat sig nu, tror han skulle bli glad då! :)

Nu ska jag käka lite, ha de bra!

12 timmar senare

Publicerad 2011-02-09 19:22:40 i Allmänt,


Heej på er! har äntligen kommit hem nu efter att ha lämnat lägenheten vid 20 över 7 imorse. har hunnit med riktigt mycket idag, bl.a att göra bort fysikprovet! så himla SKÖNT! :D vet inte riktigt hur det gick men alla rätt kan man ju glömma... :P Pussss

.

giving up

Publicerad 2011-02-08 20:06:17 i Allmänt,


nej nu jäklar ger jag upp! har pluggat fysik nu i ett par timmar och fattar inte mycket mer nu är innan...
tar och drömmer mig tillbaka utomlands ett tag ist! ;P


Bulgarien

Spanien

London

Thailand

ska vi dela hjärnceller?

Publicerad 2011-02-08 16:58:57 i Allmänt,


om det finns någon där ute som är sådär överdrivet smart i fysik så skulle det vara väldigt snällt om den kunde dela med sig av lite hjärnceller eller iaf ringa och förklara vad det är jag egentligen håller på med! Sitter nämligen och försöker lära mig det vi ska ha på provet imorgon men går lite sådär... =/

.

Great!

Publicerad 2011-02-07 22:09:35 i Allmänt,


Hej, jag är hemma nu igen efter att ha tränat :D!! och vet ni va?? det gick bra mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra :) jag körde hela passet i full utrustning! visst var det sjukt jobbigt eftersom konditionen inte är den bästa höhö men KUL var det! nu ska jag käka något och sen blir det sängen, godnatt från en glad Sandra!

I'm back in the game

Publicerad 2011-02-07 17:51:57 i Allmänt,


Hej hej :)

ikväll blir det premiär på is! visserligen bara på skridskor i mjukisställ men ändå, har längtat sjukt mycket och jag hoppas så himla mycket att foten kommer hålla!! vet inte vad jag gör annars, är så jäkla less på att gå runt och inte kunna spela som vanligt. wish me good luck!


Det är bra att börja tidigt ;)

.

you are on my mind

Publicerad 2011-02-07 14:42:14 i Allmänt,


nu är det mycket. Satt i skolan idag och diskuterade hur jäkla mycket det är som ska göras inom den närmsta tiden.
- fysikprov
- svenska/biologi inlämning.
- engelska uppsats som jag inte gjort än.
- läsa engelskabok.
- jobba ikapp matten.
- bokredovisning.
- ...

har jag glömt något??

men aja, det löser sig nog! förhoppningsvis...

vi ses!

.

ice cream, ice cream or I scream!

Publicerad 2011-02-06 19:41:20 i Allmänt,


Strax ska jag sätte mig i sängen och käka glass direkt ut ur förpackningen! kan det bli bättre eller??? :P klart det kan! Jag ska nämligen göra det framför Solsidan! :D sen blir det till att göra iordning inför en ny skolvecka, see ya!

Someday someone will walk into your life and make you realize why it never worked out with anyone else /E.J.

Publicerad 2011-02-06 16:06:04 i Allmänt,


Detta är inte okej! Jag har varit hemma hela dan idag och har fortfaranade inte kommit igång med allt plugg jag borde göra. Ska ta tag i det där nu så jag blir klar någon gång.

Ska också passa på att hälsa till min fina barndomsvän Emelie att hon är saknad! var sjukt länge sedan vi träffades "på riktigt"! Vi får se till att träffas snart!

I dreamed about you last night

Publicerad 2011-02-06 02:47:05 i Allmänt,


Har haft en trevlig kväll med brudarna här på valla men märker att jag börjar bli ganska trött när jag knappt kan skriva ordentligt på datan längre så ska börja dra mig mot sängen så vi höres imorgon! Puss

5/2

Publicerad 2011-02-05 12:29:26 i Allmänt,


God morgon på er!

vaknade till ännu mera snö idag.. suck. börjar bli lite halvless på det här nu men det är väl bara att vänja sig, man bor ju nu som sagt i norrland! Har inte så mycket mer att skriva nu så vi höres om ett tag, bye!



sova? not yet!

Publicerad 2011-02-04 21:01:37 i Allmänt,


kul att ni ville titta in här då! Sitter hemma ikväll nedkrypen i min varma säng och glor på TV. Ida har varit här hela eftermiddagen men drog hem för en liten stund sen så är själv nu.. hm.. inte kul men ändå ganska skönt! Har tänkt att få sova riktigt bra och LÄNGE inatt för första gången på ett antal helger ;)


Bild från nyår! Riktigt kul!

.

Linnea Persson

Publicerad 2011-02-04 20:52:05 i Allmänt,


en bättre vän får man leta riktigt länge och bra för att hitta! Min lilla norrländska jänta som hon själv vill kalla sig står fan alltid brevid mig vad det än handlar om. vet inte hur jag skulle klara mig utan henne och hennes halvjobbiga sms som ger mig dåligt samvete när jag gör saker som jag inte borde ;P Jag kan alltid vända mig till dig och du vet att det är bara att slå en pling om det är något! och även om du dissar mig i helgen för att dra till Umeå så vet jag att du kommer hjälpa mig "detoxa" sen ;) puss på dig tjejen, finns alltid här för dig!

Heeelg

Publicerad 2011-02-04 16:06:55 i Allmänt,


då var det återigen helg och den kommer riktigt lägligt. Även fast det inte varit direkt den jobbigaste veckan så är jag ändå ganska slut, så slut så jag lyckades försova mig idag faktiskt. Vet inte riktigt vad det var igår men jag kunde helt enkelt inte sova =/ tur då att Ida är här och piggar upp mig. Vi ska käka något snart och sen får vi se vad vi hittar på ;) ha de bra!

Inte mycket..

Publicerad 2011-02-03 22:07:11 i Allmänt,


Inte mycket till skrivande har det blivit idag men jag har helt enkelt inte haft tid. Jag har ju också lovat min fina vän Linnea att jag skulle göra ett inlägg om henne men det får faktiskt vänta tills imorgon för jag är så sjukt trött just nu så ska krypa ner i sängen nu så höres imorgon! :) kraaaaam!


Måste ju också säga att MODO förlorade idag.. 4-3 blev det tillslut.

.

Ida

Publicerad 2011-02-03 16:08:37 i Allmänt,


Hejhej! Sitter hemma hos Ida nu efter en ganska skön(kort) skoldag :) Drog sedan till kemips för att köra mitt första intervallpass på jag vet inte hur länge! Riktigt skönt faktiskt, hoppas bara att foten inte blir svullen ikväll för då blir det till att fara och titta på Modo vs. Timrå! Nu ska jag vara lite social med Ida, byebye!

singstar..... eller?

Publicerad 2011-02-02 13:49:12 i Allmänt,


ska snart pysa ner till stan en stund för att möta Ida. Vi ska nog dra en fika på Blåbär som vanligt och sen ska jag gå ner och försöka få reda på om det är min kamera det är fel på eller om det är laddaren. Hoppas bara att det är något litet fel så det går fort! pussss på er!

God morgon på er!

Publicerad 2011-02-02 11:47:21 i Allmänt,


Vaknade för ett tag sen men har legat kvar i sängen och degat framför tv tills nu, riktigt skönt att få sova ut mitt i veckan bara sådär! ska dra i mig lite mat strax och sen blir det plugg, ha de bra! :)

one day of many

Publicerad 2011-02-01 21:49:33 i Allmänt,


imorgon är jag ledig så ska dra en lååång sovmorgon och sen får vi se vad dagen har att bjuda på. MÅSTE verkligen gå ner och handla men mycket annat har jag inte på "att göra listan" men blir nog endel plugg och kanske en sväng på stan :) Godnatt, vi höres imorgon!

.

Halvtråkigt

Publicerad 2011-02-01 20:41:23 i Allmänt,


7 dar, 1 vecka, 2 veckor, till nyår, + någon vecka till....  2 MÅNADER!!    sådär väldigt kul är det ju inte att man alltid får nya(längre) besked om hur länge jag måste låta min fot vila! Bbli riktigt less på det här nu. Det är lixom inte bara det att man inte får vara på is som är hur tråkigt som helst utan det blir att hela vardagen även ändras..
man är inte lika trött på kvällarna eftersom man inte tränat och då kan inte sova, vilket gör att man ändå går runt på dagarna och är trött och halvsur! tack och lov att man sköna människor runtom sig som kan muntra upp en!

Nu blev det ett riktigt deppinlägg men det är helt enkelt så att jag är på det humöret idag, lovar att det inte ska bli någon vana ;)

Några av dom som lyfter vardagen just nu


Valla

Publicerad 2011-02-01 17:03:51 i Allmänt,


sitter och chillar med Ida nu efter att ha käkat god thaimat :) vi köpte nämligen hem varsin låda efter att ha varit på stan ett tag. Hittade inte mycket men det kanske är bra när man inte har så mycket pengar.. =/

.

free

Publicerad 2011-02-01 12:18:22 i Allmänt,


Drar snart ner på stan för en fika med Ida, det är sköööönt att vara ledig! ikväll blir det finmiddag på stan med sällskap och sen kolla på match, kan det bli bättre eller?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela